IRC-Galleria

mietinpä vaan..Tiistai 30.06.2009 02:18

et olipa päivä taas..

Niin pirskatin kuuma ja oonakin kiristeli mun hermoja koko ajan. Neiti sit osaa olla temperamenttinen ja niin vaikee et huhhuh. Vissii äitiinsä tulee..

Nää viikot ku lasse on yövuorossa tuntuu niin yksinäisiltä. Ensin se on yön pois sit nukkuu iltapäivään ja alkaa pelata tai rällästää mönkijän kanssa.. sit taas nokosille ja töihin.. Ja mä vaan tappelen neidin kanssa ja yritän pitää sirkusta yllä.

Sit ku ehtii ite istua kaikilta kotihommilta ja koirien kusetuksilta ja vaan olemaan niin kello onkin jo lähemmäs puolta yötä ja pitäs mennä nukkumaan, mut sit tuleekin se et ku kuuppa on niin väsy ja ylikierroksilla etten mä saa unta.. sit mä saan joskus aamuyöstä unta niin heräänkin ennen kuutta ku oona haluu puhtaan vaipan ja maitopullosta huikan, sitten koirien kans pihalle ja sit ku tuun sieltä niin oon ihan hereillä vaikka väsyttää ihan simona. Sit saa just nukahdettua niin lasse tulee kotio ja oona herää ja sit aamu touhut alkaa ja äiti imasee pannullisen kahvia. ja päivä menee kuliukuhihnalla eteenpäin passaten, pyykäten,tiskihommia tehden, kokaten ja... sirkusta ylläpitäen kunnes tulee taas yö ja sitä istuu tyhjänä ja tuijottaa vaan eteensä ja miettii et.. kuka helvetti mä oon?! ...kaikkensa antanut äiti.

Ihmeen kauan kyl pää kestää.. suht koht normaalina.

Mukava havahtua välillä ettei ole käyny pesulla 4pvään tai ettei ole kattonu peiliin yli viikkoon tai ei muista millo söi tai kävi kusella... se on vasta elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.