IRC-Galleria

pim pom!Lauantai 28.04.2007 23:07

Pää on niin täys kaikkeeja pitäs vaan tehä enemmä ja enemmä:/

..niin mäki sua.Lauantai 28.04.2007 16:27

voi saatanan lehmä!!

Lasse sit paukkus mun luo joskus kolmen aikaa yöl.. olin räjähtää sen silmilku yks tulee jalat solmus mökää tänne. Sit ku se pääs sänkyy asti ni alko valitus kun on paha olo ja sit menikin suihkuu ja jossai vaihees oksensi siel... :/

No aamul sit ku se ensin oli myöhästynyt töistä ni menin sit suihkuu ni olin saada kohtauksen..
Kylppäri oli ihan sairaas kunnos:(( Ensinnäki matto ja lattia oli veden varas, meikit, shampoot yms pisin lattiota, pytty oksennuksessa, suihkuverho revitty alas... ja kaiken keskellä rikollisen tuntomerkit; Lassen boxerit... Ei siin sit muu autanut ku alkaa siivoamaa vihaa kihisten..

vittu mä poltan sen apinan!!!
ah ja uh..

Nonni.. Väsyttää ihan sikana ja tuntuu et kaikki mennöö ja kovaa vauhtia ohi.

Huomen pitäs siivota kotona ja lassen luona ja mennä viel tekee kaverin luo yhtä kakkaa kouluhommaa. en kans tiiä et mis vaihees pää sanoo poks..

Tnää olin mamin synttäreil.. sekosin kesken kaiken ja hain kaikki hullut lakit joita on joskus käytetty jossai naamiaisis yms pippaloissa... ja moni tietää et meilt himasta kyl löytyy kummia juttuja:D No ei siin mittää.. puin kaikil komeet lätsät päähän:D

Mummil oli puuha-pete kypärä pääs,
Vaaril oli kunnon mustavalkoruutunen jumbo silinteri,
tädillä oli isot mikki hiiri korvat,
Mamil oli samanlainen silinteri ku vaaril,
kahdella serkkupojalla oli venäläiset kapteenin kotsat pääs,
yhdel serkkupojal oli merikapteenin kotsa,
ja mulla... ikivanha nahkanen LENTÄJÄNLAKKI!!! ;DD

Kaikil ei löytynyt sopivaa lakkiamut kaikkein paras oli ku isukki tuli kotiin ni se katto hieman pitkää porukkaa kahvipöydäs ku kaikki vaan nauro toisiaan ihme lakit pääs;)

Meikä hoitaa tän huvitus puolen...

Nyt sit vaan olen ollu himas..pelannu simsiä ja odottant et äijäseni tuli baarista ja noutaisi nukkumaan..

SIMS!!Perjantai 27.04.2007 01:04

Joojoo...

Oon täs muutaman pvän rakentanu vaan taloja Simsin kentät täytee:D Nyt sit tein jo jopa perheen.. HOMOPARI!! :D ne on niin söpöt pojat... Ja sit niil on tytär ja ne adoptoi toisenkin!

IHQ!!! :D

nonnni...

mä pelaan viel hetken...


oon höperö..Torstai 26.04.2007 02:12

Mä olen hurahtanut koiran kans mettäs riehumiseen:D tai en mä nyt varsinaisesti siel riehu(enpä) mut kuitenkin.. hienoo vetää kunnon marssil mäkiä ylös ja alas hirvees samalmutapaskassa:DD ..nautin! Jalat hapoil ja koiraa makaa kyljellää ja puhisee kahta kovempaa ku yleensä. Vedettiin tnää oikein kunnon höökalla mettäs.. Eppu meni uimaan mettälätäkköön ja haisi sen jälkee niin paljon raadolta et oli pakko pestä se taas:D

mut pääasiaet poitsul oli hauskaa... ja olihan mullakin:)

öitä..

nönniiiiih...Keskiviikko 25.04.2007 19:04

..kattelin tos tulevia lukujärjestyksiä.. Täl vkol on 2 vapaapvää, kuin myös ens viikol ja sitä seuraaval JA sitä seuraaval viikol on rajut neljä tuntia yhteensä kahtena pvänä... melekosta puohtoomista!! toisin sanoen pyörittelen peukaloita ja syljen kattoon ja rääkkään Eppua päivät pitkät mettäs:DDD MUHAHAHAHAAA!!

Epul pitäs hoitopaikka hommata vapuksi.. taitaa mennä "mummolaan", mamuski niin tykkää hoitaa lapsenlasta.. Eppu tuhoo ja syö kaiken, MUAHAHHAHAAA!! ..näin:)

huoh..

ei ole edes töitä:/
Joo pieni angsti aamu...

Prkl!! Vapaapvä ja Lasse herättää munt ennen kymmentä hieromal penistä mun selkää!!!

PERKELE!!

(miksi jaan tiedon kanssanne.. ? PIRUILLAKSENI!! :DDD )

nyt olen vaan lukenu Hoitotyön etiikkaa... 8/ kuolema...

IHANAA!!Tiistai 24.04.2007 22:03

MUN PITI lukea torstaiseen tenttiin tnää, mut en ole viel toistaseksi edes avannut kirjaa.. :/

Olen vaan lataillu musaa ja tehny simsissä luxus-tönöjä.. hehe:D En tiiä mikä helvetin into mul on rakentaa niitä taloja mut en sit jaksa enää pelata..:P

Illalla laspetiini tulee hakemaan munt ja sit mennää körökyytiä Lassen äitykän luokse.. koiravahdeiksi;)

Sir Homokeisari Edwardin ilta..Tiistai 24.04.2007 01:26

Ensin hänen korkeutensa sai harjauksen, jota seurasi pienehkö närkästyminen, mutta hänen korkeutensa leppyi herkullisella kananmunavoileivällä. Syötyään herkku leipänsä, hänen korkeutensa halusi lähteä virkistymään ulos.. suuntasimme kulkumme Kaupungin kuntoradalle, jossa hänen korkeutensa väänsi kuninkaallisen paskansa.

Virkistäydyttyään hänen korkeutensa halusi nopeasti kiiruhtaa kohti kuningaskuntaansa. Kotonaan hänen korkeutensa sai hieronnan, jota seurasi kylpy.. Homokeisari pestiin vaniljantuoksuisella shampoolla ja hän tunsi itsensä erityisen uhkeaksi.

Kaiken tämän jälkeen hänen korkeutensa ei millään ollut saada sielun rauhaa, koska armotomman ilkeä PIIKA (PERKELE) oli jättänyt laittamasta puhtaita lakanoita sänkyyn; "voi en voi millään astua tassullani petiin, jota ei ole laitettu valmiiksi minulle"
Niinpä piika joutui laittamaan kesken muiden töiden hänen korkeudelleen lakanat sänkyyn.

Nyt rakkahin Sir Homokeisari Edward kuorsaa onnellisena satiinilakanoilla.....kaikesta huolimatta, ei tuota osaa olla rakastamatta ;D


koska..Sunnuntai 22.04.2007 18:51

mun pää hajoo anatomian lukemiseen ja kahvin litkimiseen:/

Eppu vaan lähättää ja riehuu ympäriinsä eikä kunnioita yhtää mua ja mun hiljaisuuden kaipuuta. pahus!! :D

tulevalla vkolla ois vaikka mitä puuhaa.. tenttejä ja sit pitäs kunnolla siivota kämppä, laittaa tauluja seinäl yms kotihommia. JA vappujuomat pitäs kai kans hommata... :P