IRC-Galleria

diddidii..Tiistai 25.09.2007 16:13

Oltiin poikien kanssa eläinlääkärissä.. Eppu sai piikkiä ja Aapo oli turistina mukana :)
Ne tädit siellä ihastu ihan täysin poikiin. Kummatkin paapoi ja lässytti kuinka ihania Eppu ja Aapo ovat.. Ihan nous melkee kusi päähän :DD

Ylpee mami :P

okke moi!!Perjantai 21.09.2007 13:45

Pitäs vissii kirjottaa viel hieman seminaarityötä ni saisin työn valmiiksi..

Sit ois viel psykiatrian lukemista ja pänttäämistä, mut se on jo mielenkiintoista, joten sen kans ei ole ongelmaa.

Pojat on ollu koko aamun ihan holtittomia.. haukkuvat ja pärisevät, riehuvat ja juoksevat pisin kämppää. Mietin et pitäskö tnää mennä Lietoo käymään.. pääsis pojat juoksee vapaasti ja purkamaan energiaa. Ainakin se tulis tarpeeseen, kun olen saanut jo pedata sängyn tnää kolmeen kertaan :D Eppu yrittää välillä levätä, niin Aapo vaan hyppii ku jänis pisin sänkyä ja Eppu taas hermostuu siitä ja kurittaa Aapoa.. ja lopun voi vaan arvata! Hirmu meno koko ajan.

Mä olen kyl niin koukussa Big Brotheriin!!:D Viime yönä näin jo untakin et olin reissaamassa Henrin, Saulin, Jarkon ja Akin kans jossain... ihan perus settii! :D

hiijala hiijala hei..Torstai 20.09.2007 21:44

Mä olen jotenkin lamaantunut.. :D

En mä tiedä, tyhmän onnellinen!

tai jottaa.. pääs kai viiraa sen verran kovaa ettei tahdo edes ymmärtää alkaa murehtimaan. tai sit mä olen survivori!! :D emt..

Kyl mä selviydyn ja valmistun kätsyksi ;)

elen mokaa jotai lisää..

syksyn sävel..Tiistai 18.09.2007 21:20

Niin se vaan tulee.

Syksy ja mun mieli mustuu..

Niin paljon paskaa kaatuu niskaan, et en osaa sanoa miten mä tästä kaikesta viel nousen ja tunnen itteni voittajaksi. Kai sekin päivä vielä koittaa, mut nyt se vaan tuntuu niin kovin kaukaiselta. Turhan kaukaiselta..

Tuntuu ku ois lyöty jo lyötyä.

Mut huomaa kyllä ettei väsyneen kannata edes yrittää, koska kaikki minkä taakseen jättää, niin edestään löytää...

(eli.. mä en saanu suoritetuksi viime lukukautta, kevätlukukautta siis.. eli nyt mun pitää sit käydä luennot läpi ja labratunnit. Kaikki hyväksytyt arvosanat pyyhittiin pois ja pöytä on tyhjä.. ehkä mun mieli kans. Kaikki sen takia, että läpi pääsyyn vaaditaan vähintään kolmonen YHDESTÄ kokeesta ja mä olin pisteen päässä siitä, joten nyt kaikki on ollut turhaa ja koko vitun puol vuotta on nyt sit "suorittamatta".. joku vaan voi arvata kuinka paljon hajottaa. KAIKKI muut kokeet ja tehtävät hyväksyttyjä ja sit.. YKSI koe vähän huonommin, ja se siitä.. TERVETULOA TURUN AMMATTIKORKEAKOULUUN!! MEILLÄ HEIKOT HAKATAAN JA TAISTELIJAT TEILATAAN!! (mun pitäs olla kyl tutori) (luulot prkl pois jo heti ku uudet opiskelijat tulee kouluun) Paska paikka.. en ainakaan suosittele kenellekää tulla opiskelemaan Ruiskadulle)

nonni.. nyt voin taas poistua viiltelee ranteita auki ja kuuntelemaan viiltelyn lomassa uniklubia


(ne jotka ei tajunnu, niin sit ei..)

kykyy kykyy..Maanantai 17.09.2007 15:36

joo.. sain mä pienen riehunnan jälkee tulostettua noi pirun lomakelaput..

Sit ku koitin soittaa eläinlääkärille niin vittu siel alko piipittää joku emakko et tulevat vasta 12 jälkee puhelimeen, koska ovat leikkauksessa. Aloin huutaa puhelimeen, et koittaisivat sit leikata vähän nopeampaa, vittu soikoon!!

onneksi kukaan ei vastannu..

JA koht mun pitäs mennä Lassen kans kattomaan kämppää.. JUSSILLE kämppää!!! MITÄ VITTUA!!?? Ihanko mua nyt kiinostais joku kuranen kämppä, jos se ei ole mulle tai "meille".. vittu soikoon sillekin!

Nyt mä meen keittää kahvia ja poltan tietty itteni siin hommas, ainakin viimeistään ku alan juomaan kahvia..

prkl, mitä touhua!

mä oon taas niin ahkera..Maanantai 17.09.2007 14:16

menin kouluun sitten ihan vaan yhden tunnin takia aamulla aikasin. Meijän luokalta ei ollut sitten muita sillä luennolla.. tuli melkonen voittaja fiilis.

No, eipähän tullu poissaolo merkintää.. niin ku kaikil muille, he he..


Taas saan päivystää vittu kaikkien mahollisten asioitten perään.. Asumislisää pitäs hakee kun niil ei ollu oikeeta tai siis voimassaolevaa vuokrasopimusta, niin eivät sit maksaneet asumislisää.. great!

jostain mun pitää sit semmonen lomake pierasta.. KUN TÄÄ KONE SUOSTUIS TOIMIMAAN!! Vittu ku ei avaa noit saatanan pdf tiedostoja vaikka mul on kaik maholliset ohjelmat ja vitut...

*angstaa*

PRRRRRRKL!!!

huoh..
ja sil vitun eläinlääkärillekin pitäs mennä.. tai ei mun vaan epun ottaa vähän rabies rokotetta.. Vittu, siihen menee sit rahat, mut minkäs voit ku elukoi otat!! (puhun jo ittelleni tääl) 0.ó IHAN NORMAALIA!!!

poissa silmistä poissa mielestä..Sunnuntai 16.09.2007 02:33

vituttaa.

leikkaan oikeesti kaljuksi ja tissit (mitä niist on jäljel) lähtee samalla


:(

pow wow..Lauantai 15.09.2007 21:19

isi ottaa siilejä hoiviinsa eläinsuojeluyhdistykseltä :P

Toisella on jalka poikki ja toisel silmä puhki :/ tosin ne on terveitä ku noi ongelmat on hoidettu.
Ne on siis ihan tavallisia villi siilejä, mut liian heikkoja vielä luontoon päästettäväksi, joten ne talvehtii meillä, tai siis vanhempien luona :)

mä olen nimenny jo toisen Taistoksi :DD Taisto The Taistelija!!


Mun tautikin kai EHKÄ alkaa talttua.. ei täl lääke määräl voi muuta tapahtuakaa:D oon vetäny niin paljon kaikkee et ois se ihme kyl jos ei mitää olis tapahtunut..

pikkumikkokin muuttaa sit tnää tohon lähelle.. sen naisen kanssa:)

keitettyjä aivoja..Perjantai 14.09.2007 17:39

VITTUUUUUH!!

mun pää kiehuu.. varmaa lämpöä ihan pirusti, ainakin siltä tuntuu. Heräsin kolme kertaa yöl ku oli niin paha olo ja hirvee hiki pääl..

vuorotellen sika kuuma ja sit hirmu vilu :(

oon juonu vaan omenamehua ja koittanu saada jottai syötyä, mut ei..

Huomen pitäs mennä töihin.. kattoo nyt..

koskaan ennen tajunnu..Torstai 13.09.2007 20:11

et Amorphis on tykki!!

Ihan loistava biisi toi uusinkin, silent waters!!

uuh mama ;D