IRC-Galleria

mietinpä vaan..Tiistai 30.06.2009 02:18

et olipa päivä taas..

Niin pirskatin kuuma ja oonakin kiristeli mun hermoja koko ajan. Neiti sit osaa olla temperamenttinen ja niin vaikee et huhhuh. Vissii äitiinsä tulee..

Nää viikot ku lasse on yövuorossa tuntuu niin yksinäisiltä. Ensin se on yön pois sit nukkuu iltapäivään ja alkaa pelata tai rällästää mönkijän kanssa.. sit taas nokosille ja töihin.. Ja mä vaan tappelen neidin kanssa ja yritän pitää sirkusta yllä.

Sit ku ehtii ite istua kaikilta kotihommilta ja koirien kusetuksilta ja vaan olemaan niin kello onkin jo lähemmäs puolta yötä ja pitäs mennä nukkumaan, mut sit tuleekin se et ku kuuppa on niin väsy ja ylikierroksilla etten mä saa unta.. sit mä saan joskus aamuyöstä unta niin heräänkin ennen kuutta ku oona haluu puhtaan vaipan ja maitopullosta huikan, sitten koirien kans pihalle ja sit ku tuun sieltä niin oon ihan hereillä vaikka väsyttää ihan simona. Sit saa just nukahdettua niin lasse tulee kotio ja oona herää ja sit aamu touhut alkaa ja äiti imasee pannullisen kahvia. ja päivä menee kuliukuhihnalla eteenpäin passaten, pyykäten,tiskihommia tehden, kokaten ja... sirkusta ylläpitäen kunnes tulee taas yö ja sitä istuu tyhjänä ja tuijottaa vaan eteensä ja miettii et.. kuka helvetti mä oon?! ...kaikkensa antanut äiti.

Ihmeen kauan kyl pää kestää.. suht koht normaalina.

Mukava havahtua välillä ettei ole käyny pesulla 4pvään tai ettei ole kattonu peiliin yli viikkoon tai ei muista millo söi tai kävi kusella... se on vasta elämää.

pöllisin..Tiistai 23.06.2009 13:33

Lisää päiväkirjaan ja katso miten kallis sinä olet.

A = 1 € B = 2 € C = 3 € D = 4 €
E = 5 € F = 6 € G = 7 € H = 8 €
I = 9 € J = 10 € K = 11 € L = 12 €
M = 13 € N = 14 € O = 15 € P = 16 €
Q = 17 € R = 18 € S = 19 € T= 20€
U = 21 € V = 22 € W = 23 € X = 24 €
Y = 25 € Z = 26 € Å = 27 € Ä = 28 €


M=13
A=1
R=18
I=9
L=12
I=9
I=9
N=14
A=1

86€.. ei huono.. kelpaisko kellää, ale alkaa..

äidin ylpeys..Tiistai 16.06.2009 23:55

Sai tnää ekan hampaansa :)

:)Tiistai 24.03.2009 12:09

Pvän ainut hetki jolloin pääsen nettiin :D

Neiti nukkuu noin 30min ni ehtii hieman nollata itteään..

Meilläkin on sit kesällä muutto edessä. Ostettiin paritalon puolikas tosta Myllyn takaa. Toukokuussa aletaan rempata ja sit ku pintaremppa on valmis muutetaan pois tästä kopista :)

Neiti saa oman huoneen:) Ja äippä ja iskä tietty omansa..


neidin suuri pvä..Tiistai 20.01.2009 19:23

Vme sunnuntaina sitten juhlittiin meijän koko perhettä kun oli "häät" ja ristiäiset samassa. Neiti sai nimekseen Oona Moonika :)

toimituksen ajan hän nukkui ja heräsi vasta kun pappi kauhoi vettä päähän..

Muutenkin on mennyt ihan hyvin. Vauva voi erityisen hyvin, vmeksi neuvolassa punnittiin pikkasen vajaa 6kg ja pituutta oli reilu 60cm, jäntevä ja erityisen sosiaalinen kuulemma.. Äidil onkin sit veriarvot ihan nollissa :D Hemoglobiini oli 60 (norm 120) ja kikki muutkin oli ihan viturallaan.. mut muuten menee hyvin :)

Rouva ToivonenPerjantai 05.12.2008 14:16

Semmonen munsta tehtiin tnää aamuna maistraatissa ;)

:PTorstai 04.12.2008 17:22

kävin parturissa.. tuntu oudolta olla ilman vauvaa.. puoli tuntia:D

hirmu morkkis sen jälkee vaikka vauvalla oli kaikki hyvin ja nukkui vaan, ku oli papan kanssa prismassa ostoksilla.

synnytyskertomusKeskiviikko 03.12.2008 21:38

6.11. Lähdettiin sairaalaan ja oli tarkoitus alkaa käynistellä synnytystä ensin kohdunsuuta pehmittävillä kapseleilla. Kuitenkaan siitä ei ollut juurikaan hyötyä vaikka to-pe yönä supisteli melko lailla ja kätilöt jo epäili että lähtö tulee synnärille yöllä. Ei kuitenkaan tullut, ja nukuin Tramalin vaikutuksen alla muutaman tunnin.

7.11. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja totesi, että kohdunsuu on noin 2cm auki. Samalla puhuttiin että srv aamuna menisin synnytyssaliin ja synnytys käynistettäisiin kalvojen puhkaisulla ja oksitosiini-infuusiolla.

8.11. Aamulla mentiin synnärille ja mukava mies kätilö vastaan otti meidät ja laittoi infuusion menemään. Lääkäri tuli tutkimaan ja puhkaisemaan kalvoja mutta sanoi ettei pysty vielä koska kohdunsuu ei ole tarpeeksi tarjoutuva, joten odottelimme jonkin aikaa. 12.00 Lääkäri tuli yrittämään kalvojen puhkaisua muttei saanut puhkaistua, koska oli kuulemma niin vahvaa tekoa. Pientä nirhaumaa kuitenkin sai aikaseksi koska klo14.00 lapsivesi meni ja siitä se HELVETILLINEN KIPU ALKOI!! Kello 16.00 olin vajaa 4cm auki ja lääkäri tuli laittamaan epiduraalin koska siitä olemisesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Tunnit kuluivat ja alku illasta epiduraali otettiin pois ja sillo ne kivut tuli uudestaan.. Ei auttanut mikää. kätilöt vaihtu ja kaikki ihmetteli ku kvut oli ihan jäätävät. Klo 21.00 kohdunsuu oli 10cm auki ja kaikki valmiina synnytykseen.. paitsi vauva. Lääkäri kävi katsomassa ja sano että siellä taitaa olla kapina, kun vauva viihtyy kohdussa eikä suostu laskeutumaan. Kätilöt sitten ilmoittivat ettei auta muu kuin alkaa ponnistamaan vaan..

9.11. Joskus keskiyöllä (Jolloin olin henkisesti IHAN MUUALLA) nousi kuume (ei tiedä syytä) ja olin entistä enemmän sekasin ja kipee. Sitten siihen pölähti uusi anestesia lääkäri ihmettelemään kun olen niin kipeä eikä mikään auta. Niinpä sitten kokeiltiin spinaalia.. joka ei auttanut. Ennen kolmea kätilöt sano sitten että nyt tai ei koskaan on etsittävä hyvä ponnistus asento ja alettava ponnistamaan niin perkeleesti.. tai muuten homma päätyy sektioon. Minähän aloin sit ponnistamaan mutta heikkojen supistusten ja uupumisen takia lääkäri tuli sitten avittamaan imukupilla vaavia ulos maailmaan. sitten vielä vauva jäi jumiin hartioistaan ja kun lääkäri kielsi ponnistamasta ja sanoi että anestesialääkri pyydetään paikalle ja minut laitetaan uneen hetkeksi että vaavi saadaan helpommin ulos, niin keksinkin sitten hirmusen supistuksen aikana ponnistaa täysillä ja sieltä se neiti sitten syntyi.. repien tiensä ulos.

"Oona" sai apgar pisteitä 8/9/9 ja painoa oli 3.7kg ja pituutta 53cm. Mun diabeteksen takia hänet vietiin sitten keskolaan verensokeritarkkailuun. Äippä sai mukavat 2.asteen repeämät ja sillee..


Lääkärit ja kätilöt vaan ilmoitti sitten ettei he olisi ikinä uskonut että synnytän alakautta pitkän ja kivuliaan synnytyksen takia. Kätilö kävi vielä osastolla kahteen otteeseen kysymässä ettei mulle vaan jäänyt kivuista mitään traumaa.. eipä jääny. Ei se helppoa ollut mutta minkäs teet kun lasta synnytät :)

uutta putkeen vaan :DD

ps. tämä oli siistitty versio tapahtuneesta ;)

Prinsessa Rock and Roll :PKeskiviikko 03.12.2008 21:09

Kaikki on menny hyvin..

Neiti vaan on melkonen pippuri pakkaus, niin kuin äitinsäkin ;D Kiltti hän on mutta tempperamenttinen. Nyt varsinkin kun on keksinyt ettei mitään unta tarvita kun voi vaan chillailla ja ihmetellä maailmaa... äiti kiittää, varsinkin yöaikaan :D Ihmeen hyvin kyl 4-6h unilla yössä pärjää, päivällä en osaa kuollaksenikaan nukkua.

Paino on vaavilla noussu hyvin ja äiteelläkin tippunut loistavasti x) Vois tippua paino aina näin.. Jäätävä nahkareppu vaan tos on mut antaa olla. Jellybelly :P

Ristiäsiä täs suunitellaan..