IRC-Galleria

Leikkasin sit tukan...

:DD

Tuli aikas makee. Toiselta puolen on ihan siili ja takaa jatkuu siili vinottain niin että toiselta puolelta on sit "pitkä" tukka.. Irokeesi hulmuaa keskellä ja pistinpä viel lopuksi itseruskettavat iholle.. Napa ihan ruskia:P khieh khieh..

koht elikoitten kans pihalle..

voi mörkö..Tiistai 20.11.2007 20:43

Eka päivä koulussa harjottelujen jälkee ja nyt jo tuntuu että hajoopi..

Ainakin enne joulua tuun olemaan niin lyhyt pinnanen ja äkäpussimainen noita-akka et tällee ihan varotuksen sana.

Pitäs tukkakin leikata mut ei jaksais.. tai sit vaan alan nyt leikkaa ja sillä siisti.. Siisti ja siisti :DD

jebajee :DPerjantai 16.11.2007 14:54

Eilen loppu harjottelu ja sain niin paljon vitosen et huh:D

No mut niin, tnääon vapaata ja maanantaina ja sit alkaakin varsinainen helvetti josta opettajatkin on sanonut et IHME jos selviydytään kunnialla. Ei siin mittää mut tommonen mikä sanotaan mahdottomaksi ni saa mun motivaation kattoon ja olen nyt jo ihan into piukas tekemäs kaikkee:D

Ryhmä tehtäviinkin meen jo maanantaina kattoo kirjat ja teen KAIKEN!! MUHAHAHAHAHAHAAA!!
Ehkä jätän vähän muillekin:P

kauhia..Perjantai 09.11.2007 23:02

Ryssät vallannu vitos kerroksen vissii.. Olin menos ulos koirien kans ja odottelin hissiä rappukäytäväs ni hirmunen hospotin pospotus raikas käytäväs. Sit ku hissi tuli mun kerrokseen ni siin oli viisi venäläistä ahtautunut samaan hissiin.. hissi toki on 3 hengelle, mut niin..

No sit ne KAI halusi päästä ulos ni ne vaan paineli lähes kaikkia nappeja ja yksi niistä hoki vaan " Vittu, vittu.." 8)

No sit ku ne loppujen lopuksi seilattuaan kerroksesta toiseen pääs ykköseen ja ulos niin sain hissin takas kerrokseeni ja koirien kans sit mentiin ykkösee.. tai niin mä ainakin yritin..Koska vitosessa hissi pysähty ja samanlainen lössi venäläisiä hospotti täysillä ja yksi levitteli käsiään ja jotai vissii noitu mua ku olin hissis heidän sijaan.. Eppu veti herneet nenää ja Pärähti niil oikee olan takaa et koko lössi hiljeni.

Matkattiin sitten ykköseen ja ku pääsin ulkoovel niin kolme venäläistä värjötteli rappusilla.. Kattelin niitä hieman ja lähin sit menee..

Mikäköhän sukukokous niil mahtaa olla. Vitosessaasuu kyllä venäläisiä mut tuskin niitä paria kymmentä yhes kämpäs on.. tai no mist mä tiedän.

Iha sama..

hipsuliih!!Perjantai 09.11.2007 21:45

oon vaan siivonnu ku pääsin töistä.. vaihdoin järjestystä makkarissa ja olkkarissa ja tuli HYVIN erinäköistä:DD koiratkin ihan ihmettelivät moista järjestystä ja nyt molemmat on vallanneet valtaistuimensa:D Eppu mustan nahkasohvan ja Aapo nojatuolin,toisen niistä..

Ja mä.. poden suurta nälkää. Mut minkäs voi ku ei ole rahaa edes ruokaa.. :/

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 22:37

ahdistaa niin paljon. Mä en osaa sanoa miksi tämä jokelan ammuskelu saa munt itkemään ja tuntemaan aivan suunnatonta surua. Tapaus ei sinäänsä kosketa mua...mutta sattuu niin paljon kun ajattelen niitä nuoria. jokaisella niin paljon edessä, niin vähän takana.. paljon saavuttamatonta ja monia unelmia toteuttamatta. Ja äkkiä kaikki päättyy..

Mä otan ehkä tän kaiken liian raskaasti, mut minkäs voi kun elän sydämellä.

Näin yölläkin unta et harhailin pitkin koulun käytäviä itkevien ja huutavien lasten ja nuorten ympärillä ja äkkiä jostain ilmestyi mustiin pukeutunut mies joka osoitti aseella mua.. kohotin käteni ja sanoin että antaisi meidän kaikkien mennä, mutta mies ampui ja luoti lävisti mun kämmenen.

Siihen mä sit heräsin ja kaivauduin Lassen kainaloon.. turvaan :)

On vaan niin tajuttoman lohduton olo.. suuri suru.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.11.2007 23:34

Huomenna illalla sytytämme muistokynttilän Jokelan kouluammuskelun uhreille keittiön ikkunalle klo:18.00. Olethan sinäkin mukana muistamassa nuoria koululaisia ja opettajaa, jotka vielä keskiviikkoaamuna uskoivat elämään ja tulevaisuuteen. Kopioithan tämän päiväkirjaasi.

no huh..Keskiviikko 07.11.2007 23:32

ei voi muuta tehdä ku ihmetellä tota Jokelan koulun ammuskelua..

Oon pala kurkussa kun katsookin noita kuvia ja ahdistuneita kasvoja.. huh, voi ku ei tarvis koskaan itse joutua tollaiseen tilanteeseen

toisaalta mä haluisin niin paljon olla auttamassa avuntarvitsevia.

Heti aloin miettiä tota sairaanhoitajan kannalta ja eettisyyttä peilaten, että kun se ammuskelija itsekin on avun tarveessa ja sairaalassa. Miten pystyy hoitajana hoitamaan potilasta, joka ansaitsisi kuolla? Mutta niin se vaan menee että potilas on potilas ja kaikkien on saatava hoitoa. MAhtais olla raskasta hoitaa moista ihmistä..
hmmKeskiviikko 07.11.2007 22:22

mielenkiintoista miten mä taidan lahota oikeesti kohta :DD

Tnää mitattiin verenpaine.. 100/55 (norm arvo 120/70) ja hemoglobiini oli sitten 120 (norm naisilla 125-160) kohtuu seksikästä..

vähä kyl ehkä väsyttänyt tnää.. EN ehtinyt syömäänkä ja pidin kaksi tuntia aerobicii :P mut hyvin jaksoin. Nyt kahvia naamaa..

nönnii..Maanantai 05.11.2007 23:16

Porukat lähtee sit ens yönä Egyptiin kahdeksi viikoksi lomailemaan.. ja mä jään tietty tänne.

Tulis edes lunta kunnolla. Tollanen rapa räntä on jostain..

hohhoi, väsy.. Pitäs koirien kans lähteä ulos, mut siel sataa vettä :/ ja on niin kylmä.. mut ei siin mittää. Pakko mennä.