IRC-Galleria

niin poikki..Torstai 26.06.2008 20:27

Mä en kyl kauaa jaksa tota duunia..

chippidii..Sunnuntai 22.06.2008 13:49

vähänkö oon jumis.. sokrut alko sit heittää häränpyllyä :/ eli ollaan siis tultu tähän vaiheeseen josta kaikki odottavat d-äidit panikoi. No.. en mä panikoi, pumppaan vaan insuliinii menemää oikee toden teolla :P Masuasukki pettyy täysin ku äiskä vie kaiken sokerin pois, muhahahhaaaa!! :DD Olen ilkeä.. No eipähän pääse ihan jumbo dumboksi vaaveli.

on kyl jännä miten kynnet ja tukka kasvaa. :P Sais koko ajan leikata kynsiä ja tukkakin on ku joku lepakkoviitta.. :)

Tuhlaajapoikakin palaa tänää kotio.. sohvalle. Nyt ku Lassella alkaa loma niin siit tulee luultavammin meitin uusin sohvatyyny..

oho!Lauantai 21.06.2008 15:21

Ei sitä tajua kui paljon toi masu loppujen lopuksi kasvaa ku sit vasta ku ottaa kuvan ja vertaa sitä aikasempaan.. Jumbojetti masu :DD

Eniten mua kyl häiritsi toi vaaleenpunanen paita ;DD Millo ikinä koskaan joku on nähny mun pääl vaaleenpunasta?? :O pelottavaa.. mut kivaa :)

:)Perjantai 20.06.2008 20:39

Masun ja poikien kanssa tultiin lietoon juhannukseksi, ku isukki lähti rymyjengin kanssa telttailee ja ryyppää jonnekin Matilda-järvelle..

Viime ultrassa pikkunen ei ollut enää niin pikkunen :P Oli kuulemma parisen viikkoa edelle painonsa kanssa (selkeesti tulee äitiinsä) ;D ja siel se pikkanen oli koko tunnin ultran ajan kaksinkerroin ja hiplasi sormillaan varpaitaan.. ei paljon kiinostanut vaihtaa asentoa moisen ultran takia.

Ja aikasempi (vkolla10) arvioitu sukupuoli vahvistui :P Semmonen sieltä sitten tulla tupsahtaa<3

Vauvan vaatteita ollaan pesty ja lajiteltu, rattaita pesty ja hoitopöytä katottu.. yms..

mamma är väsy..Maanantai 09.06.2008 22:15

Mun jalat on ihan hurjan turvonneet enkä mä, eikä vaavikaan yhtään tykkää kuumista ilmoista..

Oon nyt sit painanu kahta duunia ja voin kertoa et raskaana ei pitäs ku makaa vaan, ainakaan noi päivät ku olen kummassakin duunissa ei ole isomahasia varten:/ Viime viikon torstaina ku tulin töistä ja otin sukat pois, olin saada kohtauksen.. mulla ei ollu edes varpaan välejä:S Jalat oli niin turvoksissa etten pystyny edes liikuttaa varpaita.. nättii. mut pakko on painaa viel pitkää päivää, niin kauan ku jaksan seistä, vähänki. tosin töitten jälkee mä melkee makaankin tai istun kontit ojossa.

Meitin pikkanen on antanut ensi räpellysliikkeitä jo tiedoksi :) ensin ajattelin et onpa jännä ku suoli kutittaa sisältä päin :D Sit ku tuli kolmena päivänä putkeen samanlainen liikehdintä ajattelin et voiskohan se olla pikkunen.. painoin sit kohtua ja odotin hiljaa ni se räpellys alko uudestaan :DD söpöö.. :) äiskä kiusaa, hehe!


HOLA AMIGOS!Torstai 29.05.2008 14:26

joo :) Aina vähenee päivät ja aina tulee lisää tekemistä :D no ei enää kyl ole ku yksi koe ja kaksi kirjallista palauttamatta(mut alotettujaovat kuitenkin) ja huomiseen on aikaa lol olen mä aika epeli 8)

Ah, sain hernekeittoa:P Kävin ostaa pari purkkia ja keitin ne.. en nyt ihan kaikkea syöny mut oli se hyvää. Ihan parasta! :D kyl sitä osaa pienistä asioista tulla onnelliseksi.. ja surulliseksi :D Eilen olin alkaa parkumaan ku raejuusto loppui :/

hehe :D hassua..

Nyt pitäs ottaa kunnon loppu spurtti ja tehä hommat alta pois ni vois vaan loppettaa sit stressaamisen ja keskittyy pikkuseen, kesään ja.. töihin :S

jos joku voi olla kieroutunutta..Keskiviikko 28.05.2008 17:48

.. niin se että Aapo runkkailee :D

Mä olen jopa kuvannu (kukakohan se kieroutunut on) kun äpärä vääntää keskel lattiaa ja nojatuolis. Se ei ole kaunista,ei.. :/ pelottavaa.. ja vaikka kuinka kieltäis ni se vaan kattoo hölmistyneenä ja jatkaa puuhiaan :D

pikku perverssi 8)

Voitto!! :PKeskiviikko 28.05.2008 17:16

Viikonloppuna saatiin raahtuksi kaikki kamat tänne Lassen luokse ja nyt enää otetaan et saadaan kaappiremppa alkamaan ja loppumaan et saan vaatteet yms kaappeihin :) "uusi" sohvakalustuskin ois tulossa, saan oman meijeröintituolini :D

kohta pitäs lähtee tenttiin :/ Ei jaksais millää ja pelottaa/jännittää vaikka olenkin lukenut mut mun hatara pää on niin hatara.

Ja jos huomata voi, niin netti pelittää ;) Se niistä 6vkon odotuksista, yhen yön kesti netinsiirto.. muutin vaan osotteen ja netti pelittää :P

jos nyt sais päättää..Perjantai 23.05.2008 17:54

..niin en tasan enää pakkais ainuttakaan laatikkoa:/ Vituttaa jo koko muuttaminen vaikken ole viel saanu edes kaikkia romuja kerätyksi täältä kämpästä. Viel pitäs sit purkaa ne lassen luona..

huomen ja sunnuntaina roudataan kamat..

tililei..Perjantai 23.05.2008 01:47

Mitä paskaa toi telkkari työntää.. Euroviisut :O Liian tylsää tai jotain kommentoin koko ajan kaikkia esiintyjiä tääl yksin ja pilkkaan ja haukun moisten mekastusta..

nyt en kyl aijo enempää pakata tnää.. on jo aika paljon toi kellokin. Lassekin tulee kohta kotio :)
Jo lähtis vaikka ulos koiruuksien kans. Ei meinaa väsytä yhtään. Ehkä se iltapäivän unitus piristi mua ku nukuin muutaman tunnin tyytyväisenä koirat kainalossa:)

huomen jatkuu pakkaaminen ja sit pitäs tehä muutama koulujuttu..