IRC-Galleria

jekkustellaa..Torstai 31.05.2007 19:12

Tnää kotiin Raisioo ja huomen aamulla töihin:P COOL!!

Eilen illalla värjäsin sit hiukset... Ensin vedin ihan platina blondiksi ja hilluin pari tuntia sillee, ehin jo unohtaa et piti punanen pistää viel ja muistin sit vasta sen ku olin menos nukkumaa.. Ei siin sit mitää muuta ku väri päähän ja luin puol tuntia aku ankkoja keskel yötä ja yritin pysyä hereil.. vaiva palkittiin ja tuli niin mehukkaan punanen tucca ;)


Sit aamul seittämältä heräsin ja lähin kasilta raisioon siivoamaa omaa kotia... sit yhentoista jälkee vuokraisäntä tuli kirjottaa vuokrasopimusta ja kahelta olinkin sit jo liedos ja siivoamas tääl liedom kotia... :D mä lämmittelen huomista varten ihan selkeesti:D


Illalla näkee oman leijonamielen :) <3 melkee tuli jo ikävä..

MA SAADA TYO!!Keskiviikko 30.05.2007 14:38

kyl, eli kesäksi siivoamaan Holiday inn hotellin huonei:POlla oltu Epun kans vaan pihal ja kerätty kotiloi ja kukkasia... tosi söpöö :DD heitettiin kotilot mettää ja kukat maljakkoo. Sit otettii terassikuvia Eppusiinista ja lopuksi mä säädin ja huomasin et mua oli nokkoset pistelly käteenki jossai vaihees.. nyt mun pikkurilli on ihan turvoksissa ja laikullinen, nättii :D

Koht pitäs varmaa syyä jottaa ja sit keksiä tekemistä..Perjantaina eka työ pvä, jibbijaijee!! :D

ORavat ja variksEt vaihtoon!!Tiistai 29.05.2007 13:57

vaakaasti olen kyl nyt sitä mieltä et tollanen pelleily saa loppua:D

Nooni... kesäloma.. ei tunnu yhtää missää. EN mä ollu yhtää valmistautunut et nyt alkais loma.
PRKL!! mokoma paskiainen yllätti munt ihan täysin.

Eppukin yllätti munt ku tulin koulust.. Ah, hän oli repinyt roskapussin (VAIHTEEKSI) pisin ja poikin. Tosin siin oli vaan lehtiä ja mainoksia. Mut sit oli poika jostain löytänyt mun terottimen ja tyhjentänyt sisällön sohvalle... Kiitos, niin mäki sua.

Nyt sit poika istuu sängyl selkä päin mua ja örisee hermostuneesti.

Jaaha.. pitää kai sitä lähtee ulkoiluttaa ennen ku lähtee turkuu työhaastatteluu:P

paha tappaja tipuMaanantai 28.05.2007 23:44

NO OLIPA TAPAHTUMA!!


Lähettiin Epun kans lenkil mettää, tai siis tonne kuntoradalle. Käveltiin jonkin matkaa ni varisket alko rääkyy niin vitusti. No en mä mitää sen erityisemmin siihen kiinnittänyt huomiota kunnes yks varis hyökkäs Epun pääl! Syöksyi suoraan Epun kimppuun. Sit toinen tuli ja hyökkäs samoiten Epun kimppuu.. Mä sit raivosin hieman niil ja huidoin käsiäni siin, ni eikö ne saatanan siivelliset elikot hyökänny mun kimppuu!! Sit Eppu alko haukkuu ihan hulluna ku varikset syösyi mua päin ja raakkuivat niin vitusti. Eppu sai yhtä varista siivestä kiinni ja ravisti sitä oikeen olan takaa, siitäkös ne saatanan siivekkäät innostu ja alkoivat ajaameitä takaa..
Siel me sit juostiin ympäri metää Epun kans ja ne pirun siivekkäät hyökkäili meitä päin. Vasta sitten lopettivat seuraamisen kun tultiin keskuspuistoon ja muut linnut ajoi ne vittupäät helevttiin..Saatana!!

Mä luulin et semmosta tapahtuu vain leffoissa...

Hitto ku oisin lintukammonen ni sinne oisin jääny vittu mettää traumoineni :DD

NIIISSH DAAL...Maanantai 28.05.2007 20:59

Joo huomen ois sit vmene koulupvä.. JA vitullinen koe. Kattaa koko lukukauden:/ mahtavaa!

Huomiseksi ois kans tiedos sossus käyntiä ja työhaastattelua. SIt Lietoo vetää lepii vaik pariksi päiväksi.. Yhtää semmonen olo et alkais kesäloma..

Pitäs lukea ja laskea hieman lääkelaskuja. Ei vaa jaksais ku on niin kuuma ja väsyttää... koko ajan. Mun kämpäs on semmonen paahde pääl et huh.. kaikki ikkunat auki ja tuuletin täysil eikä tunnu missää:S saan jonkun lämpöhalvauksen viel... Eppuki vaan makaa kyljellää kylppäris... ja röhkii roskikseen. ihan perus..

ei shaatana..Torstai 24.05.2007 19:03

hajottaa nää kouluhommat:/ Nyt on kyl jo melko hyvälllä mallilla...

Nyt ei enää repsota ku muu elämä.. Aloitan elämän parannukseni menemällä Epun kans pihal ja poltamalla lööökiä..anteeksi, kiitos..

:P

sossuillaan possusein..Torstai 24.05.2007 14:57

JEp, olen nyt sit sossun possu.. SOitin ja sanoin et kuolen nälkään ja viluun. olen avuton ja yksinäinen pikku porsas routaisessa maassa.

No ei se ihan näin menny.. mut siis niin:)

Jaaha, sit pitäs alkaa VAIHTEEKSI vääntää kouluhommia.. blääääääh :/

hohhoi...Keskiviikko 23.05.2007 22:11

ei tupakkaa.. ei elämää...


Viel pitäs hieman punnertaa koulun kans ja sit se olis siinä tältä lukuvuodelta! Aatella jo yksi visvanen vuosi takana paskaa ja 3,5 vuotta edessä:F

ihan sikamainen olo.. alaselkä pistää ja niska on jäykkä, päätä särkee ja väsyttää simona:/

kaunista..

:)

mun masu..Tiistai 22.05.2007 18:59

kyl ihminen voi sit lihoa... :DD

Masu vaan on ja pysyy..


pitäs alkaa nyt siivoamaa, ennen ku tää paska leviää ihan täysin. Ei tiedä et mikä katastrofi viel tulis jos antais vaan olla.. :D


teen ismot..Maanantai 21.05.2007 23:57

kyl...

Mä alan varmaa nukkumaan kans bussipysäkeil ja meen johonki ihme rönötönöö koisaa:DD

joo..

nyt pois.. huomen vapaa