IRC-Galleria

hohoo :DDTorstai 28.08.2008 15:11

Eilinen big brother.. :O

Mitä helevettii.. olin ihan järkyttynyt välillä. EKassa jaksossa näkyy tissejä monta minuuttia ja perseet vaan vilkku ja kerran kivekset x) Jotai pikku tatin hakkausta vielpäätteeksi ja muija viel sanoo loppuun et "joo tutustuin J:n perhekalleuksiin".. nättii..

Repeilin kyl hyvin ku kattelin niitten tohinaa. Varsinkin tään bi-boyn ja toisen venäläisvahvistuksen toiminta oli melkosta.. Mietin vaan et jos oisin hakenu ja oisin viel päässykin taloon ni olis siel marskin rypäleet vilkkuna takuulla.. Ainakin ne jotka on nähny munt HYVIN vahvasti humaltuneena tietää et noi vaatteet ei aina taho pysyä mun pääl.

Hyvä ku Myy tekee munt rauhalliseksi ja pitää poissa pahoilta teiltä :P Ja mitäpä en tekis pikkusen takia.. <3

Oltiin neuvolassa tänää ja kaikki oli hyvin. Painokaan ei ollu noussu yhtään kolmessa viikossa.. tosin olen kyl kattonu niin pirun tarkkaa etten söis ku pupun ruokaa :D no ei.. oon ihan syöny, JA SEN KYLLÄ HUOMAA!! ;D Kohta alkaa perhevalmennus-kurssi ja sit pitäs mennä Lassea kierättämässä synnärillä, ite olen siel käynykin luokan kanssa, mut on ihan kiva mennä näyttää tolle sairaalafobiasta kärsivälle et millaseen lahtaamoon sitä ollaan menossa :D

olen niin reilu ja kiva ihminen.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.