IRC-Galleria

tylsää :D mut ei yksinäistä..Sunnuntai 07.09.2008 00:28

Aina ku ehin tuskastua johonkin tai jostakin niin vaavi muistaa pitää mamin mieltä yllä :P Nytkin potkii ihan varovaisesti, ihan kuin arvaten et sytytyslanka on melko lyhyt nyt mamin hermoihin.

Muutenkin on niin jännää ku tuntuu et joka päivä pieni kasvaa(niin se kyl tekeekin)ja keksii jotai uutta.
JA millanen pikku persoona siellä kehittyy..

Musiikista ainakin tykätään:D

Kaikki trance pohjanen jumputi jump musa kuten benny benassi, scooter, Gigi D´Agostino yms. saa hirmu rytmisen tanssituksen päälle.. usein alkaa viel potkii ihan rytmissä, hauskan tuntusta kun pikkunen jammailee ihan täpöllä.

Sit Apocalypticaa usein rokataan oikeen olan takaa tai sit kuunnellaan ihan hiljaa ja välillä vaan venytellään kun tulee oikein nätti ja vähemmän rock biisi.

Sarah Mclachlan ja muut hempeilyt ei yleensä saa mitää vasta kaikua tai sit se johtuu siitä et olen itekin ihan paikoillani ja nautin vaan musiikista:)

JA kaikkein rakkain ääni on iskän ääni <3 kun iskä tulee kotiin ja huutaa ovelta moi niin ensin tulee hirmu kova potku ja sit alkaa pikkunen hykerrys ja kutitus.. ihan kuin odottais malttamattomana ettäpääsisi pian isin syliin:)

Mun ääntä vaavi tuskin tuntee ollenkaa.. siltä ainakin tuntuu välillä et koirienkin krohina saa tyttelin reagoimaan jotenkin mut jos mä jotai koitan jututtaa niin ei tapahdu mitään :D Tai sit se meinaa et toi muija on semmonen et sitä ei ainakaa kannata totella :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.