IRC-Galleria

HIPHEI!!:DKeskiviikko 10.09.2008 23:30

LOISTAVA PVÄ!!

Tai loistavan siitä teki kaksi vmestä tuntia :D Saatiin valita kätilö-hoitoluokassa omat vauvat (vauvanukkeja) sängyistä ja sit me puettiin niitä ja pestiin oikeaoppisesti. Ope kehus et mul oli niin hyvät ja luonnolliset otteet. Tosin se on nukke.. Epäilinkin et mitäköhän siitä tulee ku saa sen oman käärön syliin. Ope kyl sano et jos me handlataan nää nuket niin oikea vauva tuntuu niin paljon helpommalta..

Ehkä ainakin tähän mun nukkeen verrattuna. Niin jäykkä ja toinen olkapää oli vissii kärsiny aiemmista käsittelyistä ku ei liikkunu ku millin eteen tai taakse. Ja sit ne sammakkojalat :D Repeilin hieman ku vauvan jalat olivat "lievästi" ulkonevat. Mut oli hän ihan söpö, tyttö nukke. :)

On kyl välillä niin hupaisaa kun tunnilla vauva alkaa potkimaan ja sit hypin ku monotetaan kylkiluihin ni heti on semmoset 5 tassua kiinni mun masussa ja kaikki kysyy et mitä nyt tapahtuu :D Ja muutenkin semmonen "pieni" vauvakuume levinny luokkaan :DD MUAHAHAHAHAHAHAAA... levitän vauvailua kaikkialle ;D Semmosta se on ku on liikaa vauvaihmisiä yhessä huoneessa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.