IRC-Galleria

mä teen kohta jotain sairasta...Tiistai 21.02.2006 20:51

Mulla on niin tylsää.. mä kuolen tähän taloon, muutun tomuksi ja haihdun ilmaan. Mä en nyt kyl jaksa enää, kiitos hei hei! :/

Tää paska kaatuu päälle. Lasse menee viipottaa kavereitten kans ja mä istun himas yksin. Mul ei ole kavereita:( ei niitä koskaa ole ollutkaa..kyl mä ymmärrän. Ei aina voi saada mitä haluaa.

Mul on nälkäki.. taas! Mihkäs se olis kadonnut jos ei sille mitää tee.. pää särkee,niskas on hirmu kova plotti,nii jäykät niskat et lihakset paisuu ulos päin.. oksettaa.. oksettaa.. paljon!

Mä piru vie puhun jo itelleni yksikseni kun on niin saatanan mahtavaa... Onneksi mulla on mun nallet joille puhua:)

ylihuomen lekulle.. siel saa taas kuulla kuinka huonosti on asiat hoitanu ja kuinka läski pallero on ja kuinka helvetin huono ihminen olen:/ Melkee mukavaa mennä sinne.. mä haluisin jotai kivaa,vaikka jotai josta saa päänsä niin sekasin ettei tajua koko paskasta mitää.

Kaiken surullisinta on et kerron tän sonnan tänne.. ei se mitää! Ei se mua voi mihkää viedä.. Ei kukaa voi pitää mua enää tyhmempänä ja idiootimpana kuin jo pitää..

mä tajusin tnää etten ole syöny varmaan vuoteen pelkkää perunaa:/ Se on pahaa.. Tosin en mä kyl mistää muustakaa tykkää.. laival oli aivan saatanan rankkaa olla, tosin kotiin ku pääs ni helpotti. Nyt on maistunut vain kahvi, paitsi tnää ei menny enää sekään alas.. kurkku ihan rikki:( Sattuu... onneksi on vesi keksitty <3 se on mun kaveri.. :D

Mä keksin myös erittäin jännän jutun.. kun pitää päätään alas päin ja nousee sairaan nopeesti ylös taju lähtee ihan heti:DD Ehkei se ole kuitenkaa kovinkaan järkevää... ainakin tulee helvetin paha olo:( no eipä hyväkään ole mua varten..

Tekis mieli tupakkaa... Pitkästä aikaa tekis mieli, mut en varmasti osta:/

Mitäs vittua tekis.. tappais ittensä?? no jaa siit tulee vaa hyvin tylsää toimintaa.. en mä jaksa edes kiivetä ku kerran pväs portaat yläkertaan, yöl ei jaksa edes nousta kusel..melkee kusee alleen kunnes tajuu et helvetti nyt on noustava. :D sairasta.. mä tnää menin koirien kans ulos ni oli välil pakko istua maahan ku väsytti niin paljon.. tekis mieli vaan nukkua pois.. nukkua lassen viereen.. mun pitäs huome kävellä terveysasemal aamul..varmaa kuolen sillä matkalla. :DD se oliskin hauskaa.. jesh, lauantaina saa syödä, mä odotan sitä:) kunnon ruokaa nimittäin! huva huva..

VITTU!!! Mä hajoon himaan... tääl mä taas istun tuijotan näyttöä ja kuuntelen Kornia uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.. prkl..

jesh, ylihuomen saan taas unilääkkei.. saa nukuttua..tai nukahdettua:P mä haluisin niin paljon nukkua, mut se ei vaa onnistu.. kaikille ei ole sitä taitoa annettu:/

Mä olen himas.. varmaa lauantaihin saakka..kuuntelen kornia pimees huonees ja hajoon tähän! Vaikeinta on yöllä.. kun en saa unta ja tuijottaa vaan pimeessä kaltevaa kattoa ja tuntee miten väsynyt on mut ei saa nukuttua.. miten perseestä se sit onkin vaikeempaa on ku silmät on täynnä vettä ja puree huulta ettei pinna katkeis. on ehkä silloin hyvin pienestä kiinni etten sekoa...

Onneksi kirjotusten jälkeen voi unohtaa kaiken ja aloittaa alusta:) Kenenkää ei tartte kattella mua enää, meen jonnekin ihan joidenkin muiden riesaksi:P toivottavasti pääsen edes jonnekin.. tai kyl yhen täytyy ainakin kattella mua, Lassen jos se nyt haluaa kattella,emt.. ihan sama tuo, ainahan se kuitenki päättyy... mikään ku ei ole ikuista!

Goodbye my suicide honey;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.