IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

hyvää yötäTiistai 29.11.2005 02:16

kaikille tasapuolisesti =) oman kullan kuvia

Niu

det är söndag...Maanantai 28.11.2005 00:52

tai jotain sinne päin. Huomenna taas töihin ja pitää lähtee jo 6.50. yök ei kiva =( pitää olla vallilassa jo puol 8 ei niinku nihkeemin voi maanantai aamua aloittaa. Tuska! No mutta ei auta valitus. se on vaan elettävä sen mukaan =)

Hyvää yötä ja kauniita unia kaikille =)

Niu

jee..Keskiviikko 23.11.2005 01:55

mussukka tuli kotia oli lätkimässä sulkaa.. ihana oli olla hetki yksin vaikka kaksin aina kaunihimpi.. nyt meen käprää kainaloon ja painun tutulullaa

kauniita unia kaikille ja palataan taas astialle =)

Niu

maanantai.....Maanantai 21.11.2005 20:51

... ehkäpä p****n päivä viikossa =(

tai ainakin pisin =).

Kaipa sitä jotain piristävää pitäs tälle viikolle taas keksiä, on vaan töitä. eikä oos ees positiivista kun näkee palkka kuitin ku samaan aikaan tulee laskuja luukusta ainakin yhtäpaljon =( tänään taas kaikkii turhii laskui mil ei oikeesti tee mitään.

mut ny mää tairan lähtee salille joraa =) ja si saunaa ja nukkuun joten palailen taas näitten tylsien merkintöjeni kanssa astialle kun aika on taas kypsä =)

Hej hej

Niu

Sunnuntai,Maanantai 07.11.2005 00:46

... Joo taas on sunnuntai ja pitkästä aikaa rentouttava sunnuntai =) olen saanut siivottua vihdoin ja viimein kylppärin lipaston =) ollu puoli vuotta työn alla. Huomenna taas aamuvuoroon. Pitkästä aikaa aamuun ku on oltu ke-pe illassa. Outoa. Vieläpä oudonpaa on se että pääsin Nordic Modelssin malli listoille. se on todella uskomatonta .

Maailma on ihmeitä täynnä =) mutta taidankin alkaa laittaan kalenteria päiväntasalle =) jOTENKA HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA =)

Niu vaikenee, mutta vain hetkeksi

Marraskuu...Tiistai 01.11.2005 13:55

... Joo taas alkoi uusi kuukausi ja töissä ollaan, kova kiire.. Mietiskelen vaan jotta mitähän sitä suuhuns laittaisi näin kauniina ja kolkkona tiistai ammuna. Kärsin pienoiosesta aikaerosta... joka vuotinen ilmiö ja vieläpä tuplana =)

tupakkaakin tekis mieli niin maan perusteellisesti, no ehkäpä kestän nyt sitten vielä jokusen minuutin. Tulisipa vaan jo nuo "kolleegat" =)

Saan taas lisätä ansioluettelooni uuden nimikkeen =) konsulentti ilmestyy ihan tuota pikaa, aloitan sitten 16,11. =) jännää, vieläkun kerkeis hoitaa edes joitakin omiakin asioita eikä aina vaan duuni juttuja.

Hui, jouduin puhumaan lontoota =) osasin kuitenkin =)

Taidanpa alkaan tekeen sitä mistä mulle maksetaan.... toimenkuva ei oo ihan selvä vielä, ehkäpä opin kohta puoleen =)

Heipä hei ja joulua odotellessa =)

ja taas päivä takanapäinKeskiviikko 26.10.2005 00:18

Aloitin uudessa työpaikassa tänään (yhdessä niistä (8:sta) rankkaa oli mutta olkoot =)

Huomenna taas uusi paikka ja paljon uutta opittavaaa =)

Hyviä öitä kaikille =)

Niu

ilta..Perjantai 21.10.2005 02:18

pimenee, (ilta pimenee), tulen liekkimme, (tulen liekkimme), tietä valaisee, (tietä valaisee) ja lallalllaaaaa..

Hyvää yötä kaikille <3


Niu

bilettään =)Perjantai 14.10.2005 23:34

joo niin huomenna bilettään niinku toodella pitkästä aikaa. Värjäilin tossa tukkani ja nyt nypitään yli rehottavat kulmakarvat =)

Palailen taas astialle, toivottavasti en huomenna yöllä tms. ainakaan kauheessa tuiterissä, hih. Hieman tapailla mokailla viinahöysyissä. Kunhan vaan oppis että se viina todellakin on viisasten juoma =)

Hyvää viikonloppua =)

Leipuri HiivaTorstai 06.10.2005 02:01

Noniin... leivoinpa tuossa sämpylöitä. On tämäkin aika leipoa =) Toivottavasti maistuvat yhtä hyvälle kuin näyttävät ja tuoksuvat =)

Kerrankin joku leipomisistani onnistui =) uunissa se vika on eikä sen käyttäjässä =)

Ja eikun tee vesi kiehumaan