IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

ei, en ole väynyt :DTiistai 26.02.2008 03:30

mä oon nopee, nopee, nopee, mä oon Salama McQueen.. gazau :D

Loma meniMaanantai 18.02.2008 14:24

Mutta mehän ei siitä lannistuta.. tänä vuonna on vielä 4 vko lomia :D hehe hmm millonkohan pitäis kesälomat :)

Lomalle lähtiessäni lupasin porukoille että olen palattuani paremmalla tuulella ja vähemmän kiukkunen. nyt luulen että lupaukseni pitää.. no se selvii kyllä ensimmäisten kahen tai kolmen tunnin sisällä että pitääkö :)

Hermot on saanu levätä vaikka koko viimeyön unissani töissä olinkin. hehe perus Nina. No joo eipä tässä mitään erikoista, tauti on laantumassa, koko lom siihen menikin. en pässy kasvo- enkä jalkahoitoon., hierojasta puhumattakaan :( mutta eipä haittaa.. kai :)

Positiivinen asenne heti vaan aamusta asti käyntiin niin eiköhän tää tästä taas lähde :)
Oikein hauskaa alkavaa viikkoa kaikille ja rakastakaa toisianne

♥ Niu

no huh huh Lauantai 16.02.2008 19:15

Kattelin tossa youtubesta videon ÄM-IRC.. olis kyllä saanu jäädä kattomatta. Kuulemma vanha video mutta mulle uus. Kauhistuin, järkytyin ja masennuin.

Oikseesti onko nykynuoristo todellakin tuollasta? toivottavasti ei.. ja toivottavasti tämä erä -90 luvulla syntyneitä oli viimeinen. Nuorisossako on meidän tulevaisuus.. ei helvetti!!!

Käy sääliksi tyttöjen vanhempia ja toivon että ovat tän videon nähnyt ja tehnyt asialle jotakin. Ei kai meno ole ollut samanlaista kun minä/me oltiin nuoria? tuli ihan paha olo ja myötähäpeä :/

sääliks käy teitä likat.. tää video vainoo teitä aina ja ikuisesti.. Muistakaa että voi tulla esille missä ja milloin tahansa..

Lomaa ♥ Lauantai 09.02.2008 09:25

No niin ja vihdoinkin.. enää edessä 9 tuntia töitä ja sitten olen virallisesti lomalainen :) hihhih :)
Sen kunniaksi lähdenkin illalla vähän rokkaamaan :D

:) ja :(Maanantai 28.01.2008 13:44

jospa ensin ne :( huonot uutiset.. eli siis matinkylän hammashoitolalla on näköjään tapana varata asiakkailleen/kidutettavilleen aikoja omasta päästään ja ihan minne sattuu.
Joskus ennen joulua soitin et olisin halunnu mennä kidutettavaksi ja poistamaan murenevan viisurin suustani; aika olis menny tamikuun puolen välin jälkeen.. päätin olla varaamattaa aikaa ja repiä pirulaisen irti itse tai mennä ja maksamaan itseni kipeäksi sitten yksityiselle.

Varasin ajan sitten kilon akuutin asian johonkin paikkkaan :) pääsin pirulaisesta eroon seuraavana päivänä. tänään tuli lasku.. on hampaan poistoa ja käyntimaksua yms ok mutta! peruuttamaton käynti ?!?!?!?!?!!? 11.1 ööö mitä helvettiä?! en kai mä murenevan ja hiertävän kiristävän vihlovan hampaan kanssa odota melkein kuukautta! en tod. ja kun soitin oli todella tylyä porukaa puhelimessa ! vittu ku sapettaa.. haistakaa V****!

ja sitten :) kohtaan :)
lauantaina oli meiän firman isot pikkujoulut :) hiih kivaa oli ja kännisä koko purukka ku käet :D kamera on viellä matkalla jossain jossa on osa mun muistista ja illan todistuaineistoto :) saan sen toivottavasti tänään. mut meiän yksikkö sai maininnan parhaasta tuloksesta :) oli hieman ääni käheenä seuraavana päivänä :D

tuli kai sitä kiljuttua ja kannustettua selloakin :) ja kaikille joille olen soittanut tai viestittänyt olen pahoillani mahdollisesta ja todennäköisestä häiriöstä :)

sunnuntaina olo ei tosiaan olut mikään kauheen hyvä :) kiitos skumpan, siiderin ja wirtasten aiheuttamasta sekakäytöstä. auts.
Nyt pää pystyssä töihin katsomaan kakki kauheat kuvatukset :) heheh

ui ui ui Perjantai 25.01.2008 00:45

Lauantaina pääsee firman pikkujouluille tonttuilemaan :D

Ei, emme ole ajoissa. Vaan me lemme myöhässä :)

Hyvää Joulua kaikille :)

♥ Niu

...Lauantai 05.01.2008 22:42

Ja se joka väittää että uutenvuotena oli kylmä .. haistakoot!!!!

huhSunnuntai 23.12.2007 23:26

tää päivä vedettiin kyllä niin tuurilla :)
huh huh mutta nyt on hyvä lähtee "joululomalle" ne huikeat kolme päivää :) heheh no saapahan ainakin syödäkseen ja ehkä juodakseen :)

kaipa se pukki muutaman puketinkin tuo jos oon tosiaan kiltti ollu. mitä tosin epäilen ;)

Niu

ja kaiken ..Keskiviikko 19.12.2007 12:30

tuon eilisen ihanuuden lisäks multa joko lähti paikka tai lohkes hammas.. soitin hammas lääkäriin niin palaillaan joo ens vuonna ARGH !!!!

kiitti vaan tstäkin vähänstä !

ihana kun asenne on kohdallaan heti aamusta :D nami nami

tänään mulle ei kanata avautua !

töissäTiistai 18.12.2007 23:33

eli 10 tunnin työpäivä ei tunnu missään, mutta kun seurana on idiootti jos toinenkin ( en fablea tarkoita ainut murutin : ) alkaa työpäivästä tulemaan jo painajainen. vielä kun lisätään extrana helvetin hyväntuulisia asiakkaita ja ihan vitusti, niin avot :D tekee niin vitusti taas mieli huomenna mennä töihin :/

kiitti vitusti !