IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3
1: Ota lähin kirja ja katso siitä sivu 18, rivi neljä. Kirjoita mitä siinä lukee:
ikäistäni vanhempi - ihan tosi-mutta ihmiset ei kos- (heh sieppari ruispellossa!)

2: Ojenna vasen kätesi niin pitkälle kuin pystyt. Mitä kosketat ensimmäisenä?:
tietokoneen ruutuun

3: Mitä katsoit viimeksi TV:stä?:
ehehh pikinimallit nauhalta =)

4:Arvaa ilman kelloon katsomista:
22.30 (se on 22.29) I'm good =)

5: Katso kelloosi - mitä se näyttää?:
se on 22.29 I'm good =)

6: Mitä muuta kuin tietokoneen kuulet nyt?:
CSi new york

7: Milloin viimeksi kävit ulkona ja mitä teit siellä?:
olin ottammassa kuvia ulkona päivällä

8: Missä nettisivulla kävit ennen IRC-Galleriaa?
http://www.adressit.com/nikkeknatterton

9: Millaiset vaatteet sinulla on ylläsi?:
paita ja farkut

10: Näitkö viime yönä unta? Millaista?:
painajaista

11: Mille nauroit viimeksi?:
asiakkaalle se kerto vitsin =)

12: Mitä huoneesi seinillä on?:
huoneen? öö kodin seinillä maalia

13: Oletko nähnyt mitään outoa viime aikoina?
joo.. mummo millä oli sininen tukka (liikaa silver shampoota)

14: Mitä ajattelet tästä kyselystä?:
hmmm.. ei olu niin kivaa ku joskus

15: Minkä elokuvan näit viimeksi?:
white chicks

16: Jos tulisit multimiljonääriksi, mitä ostaisit?:
iasunnon ittelleni, äitille ja vuokralle =)

SATASEN RAJA RIKOTTU !!!Torstai 29.06.2006 00:21

http://www.adressit.com/nikkeknatterton

LISÄÄ NIMIÄ NIIN SAADAAN EHKÄ NÄHDÄ NIKKE TAAS RUUDUSSA =)

NINA THE NIU NAU

Muistatko tuon ajan kultaisen ? Tiistai 27.06.2006 16:58

http://www.adressit.com/nikkeknatterton

käy ihmeessä allekirjoittamassa nin ehkäpä se lähtee siitä sitten taas pyörimään =)

nina the niu nau

maanantai...Maanantai 26.06.2006 12:23

oi mikä ihana maanantai =) töihin pitäisi rientää ulkona asteita tuommoinen 20.4 ja sisällä 7 astetta enemmän =) heheh

Juhannus oli ja meni.. tosin meni aika kuivasti joten en siis juonut ollenkaan.. =) olipa kokemus. Tää oli tällanen cityjuhannus.. aika ihana. Ainut mikä nyt taasen jäi se kokko näkemättä. Olishan tuolla kokko ollu mut ei vaan jaksanu lähtee kattoon.. sitä se wanhuus teettää =( hehe no mutta tuo kolme vapaa päivää teki aika hyvää ja ens vkl taas vapaa joten saa taas vähän rentoutuu.. oon yritääny (aika huonolla menestyksellä) saada aurinkookin otettuu.. heh päivän turha tieto =)

No mutta nyt töihin ja pitäs saada hymyäki huuleen =)

nina the niu nau

MINÄPÄ HYVINKIN =) Keskiviikko 21.06.2006 22:35

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


NINA TEHE NIU NAU

TESTIN LÖYDÄT OSOITTEESTA: http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

olenpas miettiny...Lauantai 17.06.2006 11:31

onpas kiva kun joillakin on kesäloma =) aurinko paistaa ulkona ja lapset voi kavereittensa kanssa kirmata pihalla... mutta mites ne joiden kaikki kaverit on ulkomailla tai mummolassa/mökilla eli poissa täältä missä itse on... no ei hätää kesällä tulee telkkaristakin kaikkee kivaa tälleen aamu tuimaa ja sillon ku ois aikaa kattoo,. sieltä tulee mm. ostos tv tä, sudokua,lentopalloa, chattiä ja mobiilipelejä joka sormelle =) kyllä nyt kelpaa katella telkkaria =)

ja tuossa kun tuli uutiset ni eka uutinen jonka kuulin ni hitto johan pomppas !! talonyhtiöt tulevat saamaan uudet ohjeet parveke tupakoinnista!!! mitäs vittua?!? kysyn vaan ai että joku tulee kertomaan mulle missä saan polttaa? niinkö.. justiinsa joo. siinä puhuttiin jotain et parvekkeelta vaikka pihalle joo hyvä idea mä meenki tohon alas meitin sisäpihalle tupakalle siin ei onneks oo ku lapsia pihalla ja lastentarha =) helvetin hyvä idea =) heh heh kuka vittu näitä ideoita heittää ilmaan ?

Sit seuraavaks hajuvedet pois bussista! joidenki hajuvedet döfää niin paljon että oikeen henkee salpaa. ja koirat pois ulkoilmasta kusettakaa ne vaikka parvekkeella tai sitten kirjat pois kirjahyllystä ettei latiaan tuu painaumia =) heh (ok ehkä meni överiks) mut tää että lapsiperheet pois kaupasta klo 16 jälkeen ja mummot kauppaan vasta klo 12-16 ei vittu mä sanon tätä päättäjien älynväläyksiä..autot pois autotieltä =) heh he h

oisko sulla muita hyviä ideoita?

Nina the niu nau

http://www.saunalahti.fi/mensojo/parveketupakointi.jpg kiitos ketale^ =) jaetaanpa muillekkin =)

tänne SULAAAAAA!!!Perjantai 16.06.2006 02:35

ei juma meil on sisällä lämpöö vaivaset 27.7 astetta ja nousee koko ajan !! ei vidyyde.. talvella sisäl melkein pakkasta ja kesällä on tuskalloisen kuuma... apua !!!!

Nina the niu nau

päivitetään tilanteita =)Keskiviikko 14.06.2006 15:09

Eli siis riidat on sovittu ja kuopattu (ainakin hetkeks) =) elo tasaista ja joskus jopa tylsää.. kyllä tää tästä. Ehkä meistä voi tulla vielä perhe ehkä ei ei viiti hehkuttaa ennenko tiiän enemmän =) kaipa se elämä mulle joskus vielä hymyilee. enkä tiiä et oonko edes valmis luopumaan kolmen vuoden rakennuksen jälkeen syhteesta mikä kuitenkin on ihan hyvä (tai ainakin parempi kun monella muulla) mutta joo..

nyt lähden päivittämään astiastoni =) sain eilen uudet astiat. nyt ne pitää pestä ja vanhat laittaa kellariin kun äiti sano jot niit ei saa poies jeittää (jotain vanhaa arabiaa) no joo mutta ulkona aurinko paistaa ja kaipa ne linnutkin laulaa niit nauttikaa te lomasta mä nautin sit syyskuussa =)

T: Nina the Niu Nau

kissat kilpasillaSunnuntai 11.06.2006 18:19

Ketkäs muutkaan kun AMERIKKALAISET ovat vieneet tosi tv:n aivan uudelle tasolle =) Eli siis 10 kilpailijaa laitetaan asumaan saman katon alle ja katsojat äänestävät viikottain pois yhden kilpailijan.. (hoh hoh jotain uutta?) no asian tekee milenkiintoiseksi se että tällä kertaa kilpasilla eivät olekkaan ih´miset vaan.. öö kissat. 10 kissaa laitetaan siis asumaan saman katon alle ja katsojat äänestää viikottain katin pois..

Palkinnoksi voittaja saa huippupalkatun työn kissanruokatehtaan johtoportaassa...

Hip hei ja heipä hei

Nina the Niu Nau

5 ½ yötä...Perjantai 09.06.2006 08:49

nukuin tuossa soffalla siis 5 ½ yötä ööö miten? hmm... klo 2.07 äijä paukkaa jurrissa himaan ja haluaa keskustella.. vittu mikä kellon aika!!! No en tiiä sitten mikä on tilanne mut kaipa tää tästä sitten paranee.. tai katotaan nyt..

Vajaa tunti ja lähtö perkele porvooseeen.. kakkos vaiheen rata.. blääh.. väsyttää ja vituttaa.

Tehrääs kuule näin jotta palataan astialle tuossa taas kun olen enemmän voimissäni, nyt kahvia ja pakkelia naamaan =)

Nina the niu nau