IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

:) ja :(Maanantai 28.01.2008 13:44

jospa ensin ne :( huonot uutiset.. eli siis matinkylän hammashoitolalla on näköjään tapana varata asiakkailleen/kidutettavilleen aikoja omasta päästään ja ihan minne sattuu.
Joskus ennen joulua soitin et olisin halunnu mennä kidutettavaksi ja poistamaan murenevan viisurin suustani; aika olis menny tamikuun puolen välin jälkeen.. päätin olla varaamattaa aikaa ja repiä pirulaisen irti itse tai mennä ja maksamaan itseni kipeäksi sitten yksityiselle.

Varasin ajan sitten kilon akuutin asian johonkin paikkkaan :) pääsin pirulaisesta eroon seuraavana päivänä. tänään tuli lasku.. on hampaan poistoa ja käyntimaksua yms ok mutta! peruuttamaton käynti ?!?!?!?!?!!? 11.1 ööö mitä helvettiä?! en kai mä murenevan ja hiertävän kiristävän vihlovan hampaan kanssa odota melkein kuukautta! en tod. ja kun soitin oli todella tylyä porukaa puhelimessa ! vittu ku sapettaa.. haistakaa V****!

ja sitten :) kohtaan :)
lauantaina oli meiän firman isot pikkujoulut :) hiih kivaa oli ja kännisä koko purukka ku käet :D kamera on viellä matkalla jossain jossa on osa mun muistista ja illan todistuaineistoto :) saan sen toivottavasti tänään. mut meiän yksikkö sai maininnan parhaasta tuloksesta :) oli hieman ääni käheenä seuraavana päivänä :D

tuli kai sitä kiljuttua ja kannustettua selloakin :) ja kaikille joille olen soittanut tai viestittänyt olen pahoillani mahdollisesta ja todennäköisestä häiriöstä :)

sunnuntaina olo ei tosiaan olut mikään kauheen hyvä :) kiitos skumpan, siiderin ja wirtasten aiheuttamasta sekakäytöstä. auts.
Nyt pää pystyssä töihin katsomaan kakki kauheat kuvatukset :) heheh

ui ui ui Perjantai 25.01.2008 00:45

Lauantaina pääsee firman pikkujouluille tonttuilemaan :D

Ei, emme ole ajoissa. Vaan me lemme myöhässä :)

Hyvää Joulua kaikille :)

♥ Niu

...Lauantai 05.01.2008 22:42

Ja se joka väittää että uutenvuotena oli kylmä .. haistakoot!!!!

huhSunnuntai 23.12.2007 23:26

tää päivä vedettiin kyllä niin tuurilla :)
huh huh mutta nyt on hyvä lähtee "joululomalle" ne huikeat kolme päivää :) heheh no saapahan ainakin syödäkseen ja ehkä juodakseen :)

kaipa se pukki muutaman puketinkin tuo jos oon tosiaan kiltti ollu. mitä tosin epäilen ;)

Niu

ja kaiken ..Keskiviikko 19.12.2007 12:30

tuon eilisen ihanuuden lisäks multa joko lähti paikka tai lohkes hammas.. soitin hammas lääkäriin niin palaillaan joo ens vuonna ARGH !!!!

kiitti vaan tstäkin vähänstä !

ihana kun asenne on kohdallaan heti aamusta :D nami nami

tänään mulle ei kanata avautua !

töissäTiistai 18.12.2007 23:33

eli 10 tunnin työpäivä ei tunnu missään, mutta kun seurana on idiootti jos toinenkin ( en fablea tarkoita ainut murutin : ) alkaa työpäivästä tulemaan jo painajainen. vielä kun lisätään extrana helvetin hyväntuulisia asiakkaita ja ihan vitusti, niin avot :D tekee niin vitusti taas mieli huomenna mennä töihin :/

kiitti vitusti !

jospa tää täältä tavoitais jokusen Maanantai 17.12.2007 13:51

Mesessä liikkuu virus! Jos henkilö nimeltä kissasserkku@hotmail com pyytää sinua kaverikseen messengeriin, ÄLÄ HYVÄKSY SITÄ, sillä se on virus Kerro tästä kaikille jotka ovat listallasi mesessä Sillä jos joku sinun listallasi kysyy kamukseen kyseisen osoitteen virus tulee myös sinulle Kopioi siis tämä teksti ja kerro jokaiselle sinun listallasi olevalle

elikkäs jotain vkl:stä selvis :) Maanantai 17.12.2007 03:07

en siis ole ollut ainkaan khden promillen humalassa :) testasin juurikin äsken alla olevasta linkistä :)

http://home.zcu.cz/~honik/fun/swf/hutikka_v0_13.html


:D:D:D::D:D
pääsitkö kotiin? :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 17:44

joskus sitä vaan kelaa et mitähän on kelannu kun on kuvia ottanu :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 17:36

Kerro minulle yksi tai useampi asia , josta pidät minussa .

Ainoa sääntö on tämä:
Et saa sanoa sellaista asiaa , jonka joku muu on jo sanonut .

Sen jälkeen postaa tämä omaan blogiisi , niin minä voin kertoa ,
mistä minä pidän sinussa! :)