IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

aaaah vihdoinkin :DTorstai 30.08.2007 01:42

se alkoi.. luojan kiitos tätä onkin odotettu jo viime joukuusta lähtien :D Big Brother on täällä taas :D

kolmen kuukauden koomaus alkakoon.. vielä taistelen 27/7 : n tilauksesta muruni kanssa mutta eiköhän tuokin kohta järjestyne :D


♥ Niu

bibabbaluuba!Sunnuntai 12.08.2007 22:48

"uptown woman, who you be- ei se tarkota mitään."
"ei niin, mut saundaa hyvältä"

niin sitä pitää
Hyvä hurriganes :D

noniinPerjantai 10.08.2007 12:57

vihdoin ja viimein koitti viikonloppu, päästään mökin rauhaan kauas pois täältä.
Lisää iloisia uutisia.. meiän kummitus poika Ville ihanuus mussukkamme sai eilen pikku veljen. :D suku se vaan laajenee :)

nyt menen pakkaamaan tavaroita viikonlopuks ei vielä mitään tietoa mitä pitäis ottaa mukaan ..

hei hei palaillaan taas

♥ Niu

ah autuuttaMaanantai 06.08.2007 15:11

Mä tosiaan luulin et tää päivä ei koita koskaan :D mutta ah kyllä vain nyt sitä ollaan kaksi viikkoa niin pihalla kun lumiukko :) lomailen oikeen olan takaa.

varasin torstaiksi ajan kosmetologille ja siellä menee varmaan joku parisen tuntia ihanaa :) pääsee nauttimaan ihan kunnolla :)

on vähän sellanen olo et mitä sitä tekis :) ei oo mitään tietoa :) mutta ei sen niin väliä ei mitään tekemistä tarvii ollakkaan :) hehe nyt vois lähtee lököileen vaikka aurinkoon :) nyt kun sitä kerran on :D jee jee jee peipi :)

♥ Niu

ihanaaaSunnuntai 05.08.2007 13:53

lomani on nyt 7 tunnin ja noin 5 minuutin päässä :) hehe haluatteko tarkempia laskelmia :D tuskinpa. nyt pitääkin alkaa lähtemään sinne töihin päin laitan tavarani kesä kuntoon ja sakset jätän siis töihin en vaivaudu edes mukana niitä kuljettamaan :)

heipä hei ja hellät tunteen tää naantalin aurinko lähtee töihin :)

♥ Niu

jopas jotakinKeskiviikko 01.08.2007 12:14

ei nyt kyllä ymmärrä ollenkaan. kerrankin olis saanu nukkua vaikka maailman tappiin asti niin ei , eiköhän nina sitten pamahda ylös ennen ysiä !"!!! mikä logiikka? sen sanon että huono logiikka, ei mitään järkee saakeli sentäs :D kissat tosin varmaan olis toivonut säästyvänsä pusu tulvalta koska juos mua karkuun heti ruoan syötyään :) mutta kyllä kohta toi meiän pullukka tulee halittavaksi :D tiedän sen mun ihana pullukka :)

mutta nyt on kolme päivää vapaata mennään sitten seuraavan kerran kokeileeen työntekoa lauantaina ja sunnuntaina ja sitten se alkaa vihdoinkin :D LOMA <3

nyt lähen pesemään täkit ja kohta suuntaan kellariin ja revin sen auki jonka jälkeen laitan ne takasin.. vissiinkään ei ihan kauheesti oo tekemistä :D no ei vaines..

nyt meen vielä kun pääsen etten jää tähän koneelle koomailemaan

♥ Niu

ohhohSunnuntai 29.07.2007 00:48

ei oo enää paljoo lomaan :) olen oikeesti niin sen tarpeessa kun vaan voi olla.. oon ihan tupla ja kuitti sekä lupauduin huomiseks töihin.. kiltti kun olen mutta tiedän että tää maksaa mulle tän joskus takasin :)
uskon ja tosiaan toivon :D
tiedän :)
jaksaa sit taas ajatella asioita ihan uudella tavalla ja ei ota kaikkea niin raskaasti :D paljon mahtuu shittiä vuoteen .. sen verran siitä edellisestä hengädys tauosta on jo kulunutkin :/ mut olen vankkaa tekoa ja kestän paskaa niskaani paremmin kuun monet miehet (tunnetusti ei ollenkaan :D:D:D:D:D:D )


nty voisin lähteä kömpimään soffan nurkalle sieltä alkaa CSI :)

♥ Niu

iiwi kiiwiltä kopsailin tälläsen :D Perjantai 27.07.2007 21:43

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN
LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT?
JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI
JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT. SAATAT YLLÄTTYÄ..
JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITETTAVASTI PELKURI!

aah ihanaaPerjantai 27.07.2007 11:29

juu elikkäs oikeen ah autuutta 10 päivää lomaan :D mahtuu jo kahteen käteen.. ottaako päähän kun jo lomailitte kun mulla on vielä edessä päin ja vielä parempaa elokuuksi on luvattu ne lämpimät päivät :)

toivottavasti jopa viimoinen kesä suomessa ensi kesänä (jos luoja suo ja rahat riittää) on meillä meno liput memphisiin :D :D:D:D:D:D::D khih toivotaan niin mutta sinne on vielä aikaa ja paljon ..

nyt takaisin töihin (vastahan mä sieltä tulin ) vielä kun sinne pitää mennä XD khihihih hahahahahah no niin hei hie lähtee käpälästä :)

♥ Niu

harjotuksenko puute..Tiistai 24.07.2007 13:23

vai ties mikä, mut olin eilen duunikaverin kanssa yhellä josta jatkettiin niille ja otettiin jopa kolme eli tahti oli 1 siideri tissuttellen tunnissa... tänä aamuna mulla on KRAPULA!!! ei jumpe ei voi olla mahollista ..

voihan se tietenkin johtua tää heikko olo siitäkin että nukuin todella huonosti johtuen siitä että eilen otin jonkinlaisen juoksuhipan ampiaisten kanssa (tunnetusti emme ole ystäviä keskenämme) nyrjähti niskat vissiin aika pahasti koska pää ei ole nyt liikkunut puoleentoista päivään :/

nyt meen keittään kahvia ja vaihtamaan kissoille alustat sitten koomaan salkkareita pupolitoistatuntia ja sitten vasta koitan saada jotain aikaiseksi :D heihei

♥ Niu