IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

jooMaanantai 30.10.2006 11:20

olipas taas lauantai =) muiti pätkii ja hävettää jo valmiiks :D

ui ui Torstai 26.10.2006 10:37

pitkästä aikaa taasen =) heipparallaa ... ja juuri kun luulit että kirjoitteluni loppuisi =) mutta ei eh eh ei.. aijon jatkaa tätä kokon öö lopun öö no joo asiaan.

viikonloppuna pitäisi olla vedossa eikä aisaa auta ainakaan se että tänään on 8-13 vuoro ja huomenna ja lauantaina 9-18 hmmm.. eipä juurikaa auta ei. Lauantaian on Iso Omenan henkilökunta bileet (mitä ikinä tarkoittaneekaan) ja sen jäälkeen pitäis lähtee jatkoille... hmmm.. toivotaan jotta pää kestää taassen pitkään aikaa juonut ole en... sinäänsä kyllä ehkäpä aika hyvä heheh no joo mutta jooo.. kaipa se on pakko alkaa lähtemään kohti työpaikkaa kohtahan nuo omenan ovet aukenevatkin =) lista ammottaa tyhjyyttään mutta onpahan aikaa laittaa paikkoja kuntoon 0) hiihpihii =)

No joo palaillaan taasen ja luulen jotta menee ihan tuonne sunnuntaillew jos en ihan väärässä oo jos saan vaikk a ennen sitä jonkinlaisen inspiraation =) hip hei ja hellurei

Nina the niu nau

hobladii hobla daa =) Lauantai 21.10.2006 02:30

hoblaa siis =) se olis sitten taas yksi vapaa päivä takana päin ja viikonloppu kolkuttelee jo ovella =) huomenna olis töit taasen. toivottavasti on paljon tekemistä ni pääsis sit takasin kotia =) hips.

tänään oli joo vapaata ja mulla kävi 5 kaveria laitattamassa huitset. noh.. siinähän se meni hieman meinas hätä tullakun osalla alkoi tuota viinahammasta jo kolottamaan =) heh isinki piti tulla käväseen mut eipä si tullukkaan =( olis ollu ihan kiva nähä kyllä.

jospa ottais tän viikonlopun ihan vaan levon kannalta ni olis sit kivempi lähtee uuteen viikkon ja uusiin haasteisiin =)

No mutta nyt unten maille ja aikaisin taas ylös

hyvää yötä ja kauniita unia oman kullan kuvia =)

Nina the niu nau

uusi kuukausTiistai 03.10.2006 10:04

ja uusi flunssa.. olenhan minä tunnettu siitä jotta kerran vuodessa sairastan =) hih paitsi jotta se edellinen flunssa joka oli elo-syyskuun vaihteessa oli vm. 2005 ja nyt onki vuorossa 2006. =( inhottava olla kipeenä koska en osaa olla saigonilla =)

mitäs muuta öö ai joo aamuvuoroon menossa töihin ja innolla odotan jo oman peiton alle pääsyä ... ihanaa olisi käprätä tuonne jenkki sängyn pohjalle ja ottaa kissat kainaloon ja painua unimaahan, pilvilinnojen keskelle..

mutta nyt oikein hyvää syyspäivän jatkoa =)

Nina the Niu Nau

juuhPerjantai 15.09.2006 13:12

do di se olis sitten niinku lomat lomailtu ja paluu arkeen alkais =( no ei voi muuta kun tyytyä osaansa ja palata häntä koipien välissä takasin. Lomarahoista ei vieläkään mitään tietoa mutta laitoin jo aikas vihaista postia sinnepäin menemään XD no joo

pakko kai se on sinne töihin päin lähteä ..

OIkein hauskaa viikonloppua kaikille <3

Nina the niu nau

palkkahallinto on...Tiistai 12.09.2006 16:54

anaalista suoraan sanottuna !! loma loppuu eikä lomarahoja näy, kukaan ei tiedä mistään mitään argh !!!

Nina the niu nau

juu juuSunnuntai 10.09.2006 21:40

olipas vkl.... heh heh

perejantai =) Lauantai 09.09.2006 02:30

hiih oltiin lätkämätsis =) jokerit rykäs 8-3 voiton Lugania vastaan heheh siitäs sai saatana XD

laitetaan nyt kaikille muistutukseks http://www.adressit.com/nikkeknatterton laitan ton etiäppäin tän kuun lopussa ja toivon kauhiaa nimi vyöryä =)

hhee huomenna mennään .. ööö baariin =) hih juominkeja juominkeja.. viime kerratsa onkin jo öö 3 pv XD hoh se oliki kyl vuosisadan kankkunen =)

mut nyt goiaan ni pääsee aikasin ylös ja kaupan kautta mummin synttäreille ja aikasin kotiin ja
-> radalle XD

HIP HEI JA HELLUREI

Nina the niu nau

palkkis Perjantai 08.09.2006 20:29

se oli tänän sit palkka päivä =) ja positiivinen yllätys =) kerranki tuntuu siltä et mikään ei voi lannistaa (paitsi seuraava liksa) mut kuiteski nyt elämä hymyilee =)

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!

Nina the niu nau