IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

johan napsahti ;)Tiistai 31.01.2006 22:09

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>


1. Pakko herätä töihin törkeen aikasin (vähintään 2 tuntia) vaikka ei oo mitään tekemistä ja asun 2 min työpaikalta

2. Pakko odottaa jotta tulee tarpeeks roskia lattialle jotta näkee että siivous on sen arvoista

3. Ihan pakko olla meteliä koko ajan.. tv tai radio päällä (vaikka tv tä ei ees seuraa)

4. Kissoille on jätettävä valoa jos kotona ei oo muita

5. kahvia oltava kaapissa vähintään puolitoista pakettia! se ei saa loppua

Noitahan riittää tässä joitakin lieviä, pahimpia ei viitti edes laittaa =)

Nyt sitten ketkä kärsii seuraavana:

ketale^
[kids]
isilya^
HANNUKKA
royal_flush

ILMAN YSTÄVÄÄTiistai 31.01.2006 17:10

vanha herra
istuu puiston penkillä
ja syöttää lintuja
leivästään
jos onni on myötä
hän saa jutella
jonkun kanssa vaikka
ilmoista
hän on täällä aina
ja lähtee vasta illalla
hän on tällä oppinut
että tällä tavalla

ilman ystävää
on pitkä matka kävellä
aina yksin
samaa ympyrää

nuori nainen työntää lasten vaunuja
harmaan korttelinsa
ympäri
huoli huomisesta
painaa mieltä
kun ei oo ketään kenelle
kertoa kaikista
näistä murheista

ilman ystävää...

neon 2- vuonna miekka ja kirves

...Tiistai 31.01.2006 16:53

Mikähän mun oloni on aiheuttanut.. paha mennä sanoo.. kaipa kärvennyn helvetin liekeissä ja murenen pois teiän kaikkien muistista, hitaasti mutta varmasti.. (todellakin), on niin paskamainen olo ollu jo kohta viikon että en ees tiiä mikäpä oloni sais parantumaan.

Puhuttiin kullan kanssa eilen (minä puhuin) ja ymmärsi asiat ihan väärin, sanoin vaan haluavani hieman tilaa ja omaa aikaa, nähdään koko ajan (se on sitä yhdessä asumisen herkkua) nyt se on jossain (kai mutsillaan) vihasena kun oon tällanen. ei mulla oo tarkotus sitä pois häätää.. mut omaa aikaa ja rauhaa (erakko puoleni vaatii sitä) . Uskokaa pois mulla on erakko puoleni. mutta... no niin no..

Niu

maanantai..Maanantai 30.01.2006 09:28

olipas noetalgista kuunnela take thattia =) heh tuli "nuoruus" mieleen, tai ainakin varhais nuoruus =) ehkä se ei pure ihan samalla tavalla kun muutamia vuosia (ainakin 8) sitten mutta kyllä tuota kuuntelee. Pirahtaisipa tuo puhelin.. olisi ihan kiva rupatella jonkun kanssa..

Päästä hetkeksi pois kotoa.. ihan muutenkin kun vain töihin, hieman taas rentoutuun. Tuo viime perjantai oli juuri se irtiotto mitä kaipasin.. irti arjesta meininki.. ainut vaan että olin luvannu lähtee duunikavereiden kanssa boomiin ladies nightiin lauantaina mutta oli niin kovin huono olo ettei pystynyt, piti vielä kauheissä tuskissa kuskata faijaa lätkä matsiin ja baariin =( saamari sen kanssa rupee kiristää.. kaipa se on sit sitä lähimmäisen rakkautta. Nyt kaipais rakkautta oikeen kunnolla.. en sano keltä vaan mutta joltain. kun tuntuu että nykyisin saama rakkauteni ei riitä.. hetkellisesti mutta kukas mua halisi =( nyt näyttäs taas siltä että pitäis lähtee töihin =( onneksi pääsen jo klo 13 jotta päivä ei ole kovinkaan kauhea =) no mutta palaillaan taas astialle ja katotaa.

Hyvää alkanutta viikkoa =)

Niu

P.S. Halonen nyt sitten voitti =)

juu että sellasta pientä.. Sunnuntai 29.01.2006 23:30

Nyt on sumpit sumpiteltu ja taidan laittaa musiikkia korviin take thattiä ( kuultiin ihan nostalginen biisi pakko kuulla lisää)

Ja kaivaudun cosmon kanssa vällyjen alle.. jospa saisin hieman helpotusta tähän vitun morkkikseen =(

Aina ei asiat mee niinku haluu mut ei se niin oo tarkotettukkaan =)

Huomiseen =)

Niu

hmmm..Sunnuntai 29.01.2006 19:32

jotkut asiat vaan pitäis pitää sisällään ja kärsiä ettei sotkis asioita enempää. niinkun oon tainnu jo tehdä =) no ei voi mitään.. palataan

Niu

perjantain on pahin..Sunnuntai 29.01.2006 16:40

Oltiin tossa donjuanin ja joniee n kanssa hieman viihteellä perjantaina. muistan suht hyvin kaiken kuitenkin on pieniä katkoja, sen muistan et pojat lähti jonkun muijan matkaan.. =) heh minä oman kullan kainaloon =)

Olin ottanu nokoset toaletin lattialla kotiin päästyäni.. (Ei kannata kokeilla, ei niin mukava paikka koisailla) nyt pitäis sitten saada aukot jotenkuten täytettyä ja saada porukkaa kiinni jotta kuulisi.. kaiken =)

lauantaina oli olo kamala, sammuin siinä ennen kymmentä (!!!) väsytti..

Mutta pojille todella suuri kiitos jotta sain hieman irrottautua arjest a =) kiltisti kuitenkin taisin olla (?) sen verran muistan =)

No mitta nyt pitäs kai hieman siivoilla ja koittaa lepytellä tuota mussukkaa kun se on hieman näreissää ( miks?)

No mutta oikein ihanaa sunnuntain jatkoa, ulkona on mahtava ilma!! menkää kävelylle ja siitä sitten äänestämään, siis jotka jo saavat =)

Mä meen putsaamaan ja puunaamaan tän läävän kuosiin =)

Niu

öitäKeskiviikko 25.01.2006 01:43

kultaseni oottelee mua jo peiton alle, pääsen kainalooon jos se ei kauheen vihanen ooo, mullakin on aikanen herätys aamulla ja tulee pitkä päivä =(

Kaipa tästä pitää koisaamaan mennä vielä kun sinne on jotain asiaa =)

Hyvää yötä kaikille ja etenkin SINULLE =) kauniita unia ja oman kullan kuvia

Niu

perjantai...Perjantai 20.01.2006 22:14

Mä tässä värjäilen tukkaani kun kukaan ei tehny sitä töissä =( pitäis lähtee käymään jossain ku pikkusiskolla on tänään synttärit, pikkusesta tuli aikuinen !! uskomatonta. likka on 18 saatana ei ikinä [kids].. ei voi mitään kaipa se aika sitten menee niin nopeesti tuskasta kohta kaipa sitä on ittekki jo 30 yök, vanha luuska iiiik

Nyt värit pois ja menoks =)

Illan jatkoja =)

Niu

oi voiTorstai 19.01.2006 12:09

Ois ollu nin ihanan jäädä tonne lämpösen peiton alle lököileen. ulkona meiän mittarin mukaan on 14 astetta (ei tuule ollenkaan mittariin jotenka tuplataan se )

Pitäs lähtee töihin ja koittaa edes näyttää pirteeltä, huomenna systerin 18 wee päivät ja sille pitäs leipoo kakku ja viiä sukuloimaan posrvooseen yöks ja silleen =)

No ei vaitens, se oliski hyvä ha ha haa.. no mutta mä lähen kauhistautumaan tästä pikkuhiljaa.. työt kutsuu ja kello menee toistaseks nopeesti eteenpäin ja kohta se menee vain ja ainoastaan taaksepäin, kun siis töihin asti vaan pääsen =)

Oikein ihanaa pakkasen puremaa päivän jatkoa kaikille ja koittakaa päästä hengissä takasin, mihin ikinä sitten meettekään.

Mä nimittäin menen nyt =)

NIU