IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

ei PRKL!!!Keskiviikko 31.05.2006 16:30

tulin töihin (siis pitkästä aikaa pankkiin) ja alotin 8.20 ja alkaa näin konei ei mee päälle =) no londi soittaa tuken ja selittää äijä kattoo =) heheh kone on kokonaan pois päältä siinä kun on se on/off nappi.. juupa juu .. menee taas muutama minuutti kun kone aukee =) (melkein 15) sitten tulee kirjautumisen aika =)

Käyttäjätunnus hylätty ja sasana hylätty SINUT ON NYT SATA KERTAA HYLÄTTY usko jo!!!! argh.... vitutti 0) HEHE soitan tukeen taas =) ruuhkaa!!!! ei wattu =)

Soitan sitten tuonne hiemn minusta ylemmälle (siis ihan karvan verran =) ) ja ai joo meil on ohjelma vaihtunu no joo noniii ja uusiks koko juttu .. sit alkoki se nautinnollinen hetki ootetaan ootetaan ootetaan ja töks.. ei toimi soitamme tukeen. puhuin sinne ekaks 40 min ja jäbä sano soittavansa takas =) meni 30 min noup.. soitan taas jäbä muisti mut =) hehe osas mun koneen numeron ulkoo 0) no sit alkaa taas sekoilu ja kello on puol 12 =) kas kas kone toimii =)

Luojan kiitos ja silleen onneks työ ei oo ku melkein koko ajan ja vaan koneella hengailuu =)

että sellasta

Nina the Niu nau

hirveetä..Maanantai 29.05.2006 11:17

aamulla heräsin klo 7.oo uutisiin ja kuulin itseäni koskettavan järkyttävän uutisen. Porvoon tuomiokirkko on palanut viime yönä.. no onneks ei ku vaan ulkokatto ja välikatto on vielä sortumis vaarassa...

Mummini asuu porvoossa ja olen pienenä joka kesä mummilassa ollessani käynyt katsomassa ja ihailemassa kirkkoa. Se on kyllä kaunis kirkko vaikka en usko oikeestaan mihinkään.. Pitäis kai mummille soittaa.. sille kyseinen kirkko on myöskin tärkeä.

Ei oo nyt ollenkaan hyvä fiilis lähtee töihin =( no mutta pakko se on ku ei siitä vapaatakaan saa kun ei ollu oma koti XD

No joo mutta oikein mukavaa alkavaa viikkoa kuitenkin =)

Nina the Niu Nau

ihnaa =)Sunnuntai 28.05.2006 18:59

sain rakkaalta ystävältäni eilen synttäri lahjaksi saippiakupla jutun (heh siitä on niin kauan aikaa et ei ees muista mikä on oikee nimi) ja sit pulle nahi (nalle puhi) RANTAPALLON =) se on ihana.. äsken kiusasin kissoja saippua kuplilla =) ne on ihan pihalla..

Tuli joo eilen juotua taas hieman (halailin loppujen lopuksi kaakelia ) =) ei siis enää teguilaa mulle =) vai mitä lagrima =) ?

Hohohoh olo oli niin kamala kun vaan olla ja voi.. ei kyllä enää.. luojan kiitos =) onneks ne ei kestä mulla kauaa noi kankkusen pahimmat hetket =)

Nyt pitäs hakee noi pasteijat tuolta uunista poies ni ei pala, palaneet pasteijat ei oo kauheen hyvii =)

Eilinen nutturakin on kuin uuden veroinen vielä heheh

hauskaa sunnuntain jatkoa =)

Nina the niu nau

do dii..Maanantai 22.05.2006 11:23

viikko alkoi vitutuksella =) heh heh eipä pahemmin tuo kuuluisa kommunikaatio meillä päin oikeen pelitä ( sitten lauantai illan) hmm.. no voi voi.. sit ei pelitä alkaa muutenki jo oleen sellanen olo et antaa olla.. saatana =)

heh jos jotain positiivista pitä tästäkin aamusta repia ni on ulkona jo 18 astetta lussaa ja alotin aamulla sairaala dietin pakko saada pari kiloo pois.. alkaa oleen kesä ni veetään si ilolla pois 10 kg ja otetaan takas vaikka 5 =)

ainut todella suuri ongelma mulla tulee olemaan tuo kahvittomuus.. hitto eihän mua kuuntele tai kattelele kukaan ku musta tulee niin pirun kärttysä ilman kahvia heh.. no muuthan mua joutuu kuuntelee .. toinen ongelma tulee olemaan se et illalla on ukin 70 wee päivät.. kääk .. siel on kjuitenki jotain hyvää ruokaa ja kaikkee herkkuu ni ei viittis viiä omii herkkui mukanaan (sellasta seka meteli soppaa ) joo no mutta nyt taidan mennä bongaa luokkakokoukseen sopivan ravintolan ja siitä sitten töihin kiukutteleen =)

Oikein ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa =)

Niu the niu nau
Kymmeniätuhansia lapsia pahoinpidellään vakavasti kotona; lyömällä, potkimalla, kuristamalla. 17 prosenttia lapsista on nähnyt tai kuullut väkivaltaa kotona.


http://www.iltalehti.fi/osastot/perhevakivalta/200605150174007_pv.shtml

Kiitos

Niu

maailmassa...Perjantai 12.05.2006 23:40

..on 7 maata jossa ei ole kirjaimia S,U,O,M ja I mitkä nämä 7 maata ovat? Tiedätkös jos tiedät niin laitappa alle tulemaan =)

Niu

luoja...Keskiviikko 10.05.2006 18:18

...että teki kutaa =) aivan mahtavaa =)

ahhh....Keskiviikko 10.05.2006 15:16

hierontaan tuossa parintunnin päästä =) aivan mahtavaa. On vapaa päivä (ja istun koneella!!!)vois syyä jotakin ettei tartte lähtee murisemaan =) ulkona on ihana ilma ja eilen aurinkoa ottaessani sain jopa rajat =) yleensä vasta loppukesästä kun ei oo aikaa =)

Nyt menen valmistautuun hierottavaksi ja vois kai shoppailla hieman kun on palkaa pv kin (tosin ruokaa) =)

Niu