IRC-Galleria

Niu

Niu

Janni Ava Ambrosia 23.10.2010 <3

JOOPA JOOSunnuntai 01.01.2006 01:16

Kohta olis sitten v . 2006, ootteko koskaan aatellu aikaa jolloin ootte pisinpään kännissä =) varmaanikin jokainen suyomalainen on humalassa samaan aikaan. .. ja kaksi k´vuotta yhteen aikaan tai siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. jos ihminen juo kerran vuodessa ni juo siis kerran vuodessa kun juo 31,12 ja 1,1 aikana. toivottavasti tajuutte ku iei tä s tai a olla mitään järkee. meen tekee pari hot shottia, =) hyvää ja sillee ja kohta ulos lattoon pari pommia ja taas jatkaa. OIKEEN JÄTTE KIWAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE JOTKA JATKOI LUKEMISTA TÄNNE ASYTI RAKKAUTTA JA KAIKKEE KAILIKKE =)

niU

uusi vuosiLauantai 31.12.2005 10:32

Nonii, uusi vuosi ja uudet kujeet. Kaipa tää uusi vuosi on sitten parempi kun edellinen (niin oon vaan kuullu ) no toivottavasti ainakin =)

Eipä muuta kun lopetetaan tää vuosi sitten ihanalla 9 tunstisella työvuorolla joka kilahtaa alkaneeks noin puolen tunin kuluttua. Jotenka taidan tässä lähteen nyt sitten tuota omenaa kohden jotenka palataan taas ensi vuonna ja toivottavasti olen edes hitusen täys järkisempi =)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE =)

Niu

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 17:19

alkaileen oleen päivä kohta puoleen jotenkuten pulkassa ja kohti kotia pitäis lähteä. no onhan mulla nyt kuiten vielä 55 min jäljellä mutta en halua "myöhästyä". kun pitää illaksi vielä keretä töihin niinkun tunnin siistymäajalla. Kilosta omenaan =) jeepati jeepati jee.

Nyt taidan jopa vahvistaa olevani jotenkin outo tai muuten vaan outo. olenkohan aina ollut vaiko olenko vaan muuttunut yhtäkkiä tällaiseksi hömelöksi. taipa sit mua ei ymmärrä kukaan muu kun... öö kukaan =) vähän yksinäinen olo.

Oon koko päivän ettiskellyt tuttuja tai puolituttuja tai joitakin ketä vaan kutsun tutuiksi eivätkä kehtaa myöntää olevansa minun tuttuja niin joo, katos pointti. On niitä kuitenkin jo löytynyt muutamia muutamien vuosien takaa tai ehkä vähemmänkin ajan takaa mutta sehän ei nyt ollut taaskaan se olennaisin. Kyllä te "tutut" huomaatte kun oon käyny teittii ahistelemas =)

Ja tulen jatkossa ahistelemaankin (jollei toisin käsketä) =)

Ei sun kannata tätä enää lukee ku ei oo mitään lukemisen arvoista pelkkää soopaa ja ajan tappamista. onhan tää "ihan hyvää viihdettä" näin ajan kuluks. Sulla tulee taas muakin ikävä kun tää teksi loppuu... siis mitä; vieläkö sä luet tätä? mähän ehotin lopettamaan koska tiesin jo et tässä ei tuu olemaan mitään järkeä taaskaa taika koskaan =) lopeta jo hyvä ihminen =)

No mä lopetan sit kuitenkin =)

Kiva kun luit loppuun asti (aattele millanen mun oma henkilökohtainen päiväkirjani on ) sen verran voin sanoo et ei ainakaan parempi =)

Moi moi ja palataan taas ....
valitettavasti =)

NIu

töössä taasen =)Keskiviikko 28.12.2005 14:31

olen taas vaihteen vuoksi töissä. nyt olen kilossa ja vielä pitäisi iltaan mennä hairstroreen, huomenna invis ja ahdistus =) mulla tulee tänään sitten keponen 13 h pv =)

Eipäs kaisen muuta kun postia viemään ja hymyä poskeen =) ulkonakin tulee tollasta inhooo puuteri lunta mikä on ihnottavaa kuten kaipa tuosta ilmaisustanikin saapi ilmi =)

Musta tuntuu että päivä päivältä alkaa nää mun jutut meneen vaan enempi ja enempi oudoiks ja sellasiks missä ei oo päätä, häntää eikä edes niitä parhaita keskiosia =) voisin kaivaa tuosta vaikka kirjan ja paneutua siihen kun eipä täälä tuota liikennettäkään pahemmin ole =)

soi joululaulut päässä.. iik ja apua mutta nyt kaivan tuolta tuon mun kirjasein ja paneudun siihen =)

Hei hei ja mukavaa kesän odotusta kaikille =)

Niu

tylsää..Perjantai 23.12.2005 19:29

olen töisssä ja kuolen aivan kohta niin sairaan hiljasta ja tahtoo jo kotiin =(

Niu

synttärit...Perjantai 23.12.2005 13:56

mun kullalla on tänää 25 w synttärit ja mä joudun lähtee iltavuoroon ja saakuta viel niinku ysiin asti =(

tasan ei käy onnenlahjat, toisilla on joku joulu loma mut pakkohan se jonkun on sunkin tukkas laittaa =)

Ikäväää =(

Mutta onneks ulkona sataa lunta =) tuliskohan valkoinen joulu sittenkin =)


heippa ja oikeen hyvää joulua ja rauhallista uuta vuotta kaikille gallerialaisille ja silleen =)

Niu

UUsi tukkaTorstai 15.12.2005 09:40

Nyt mulla on sitten uusi tukka, hiukan lyhyt mutta aivan ihana =) Nyt töihin ja rahaa tienaamaan =)

Niu

Kampaajalle..Keskiviikko 14.12.2005 11:36

Saako nyt suutarin lapset vihdoinkin kengät; eli siis pääsenkö vihdoin ja viimein kampaajalle leikkauttaan tän järkyn takatukan? Joo, ihanaa.. ja saan tän 10 senttisen tyvekin värjättyä. =) mutta nyt nassupesulle =)

Hei hei

Niu

aamu hässäkkä =)Tiistai 13.12.2005 23:08

Joo myöhästyin töistä sellaset kevyet kolme tuntia =) heh onneks ei ollu asiakkaita. Loppupv. olikin sitten buukattu aivan täyteen.

Ostin (taipa no äiti osti) meille eilen joulukuusen.. (muovinen tosin) ihanaa oma eka ikioma joulukuusi, sormet syyhyy oikeen päästä jo pystyttään.

No mutta nyt ruoan laittoon =)

Heippa

Niu

maanantai:Maanantai 12.12.2005 13:18

kaipa se on taas töihin päin mentävä ja sitten jouluostoksia =) kaikki lahjat ostamatta mutta luotan että pukki hoitaa asiat puolestani =)

Koitetaan kestää viikoa jäljellä enää vaan 4,5 päivää =)

Hyvää viikon alkua kaikille =)

Niu