IRC-Galleria

Taas uusi vaihe elämässäni.Maanantai 01.06.2009 02:40

Saavuin eilen yöllä vähän ennen kahtatoista Alajärvelle uuteen kesätyöpaikkaani. Majoituin siinä illan mittaan pieneen mökkiini tallin nurkalle ja kävin nukkumaan pikku hiljaa. Eilinen päivä oli mitä mainioin. Aamulla heräsin kotoa Timon kanssa, joka oli päätynyt iloisen ryyppyillan päätteeksi mun lattialleni nukkumaan. Keiteltiin kahvit ja kerättiin itsemme yrittäen herätä aurinkoiseen päivään. Jonkin ajan kuluttua mä heitin sitten Timon kotiinsa ja palasin omalle kämpälle siivoilemaan viimisiä nurkkia.

Siinä sitte ku olin putsaillu paikkoja ja fiksaillu vähän autoakin alkoi mieleni tehdä Metalliaurinkoon. Olin jo koko päivän pohtinut, että käynkö vai enkö käy katsomassa poikien keikkaa siellä. Rahaa ei ihan kauheasti ollut ja tiesin että se myöhästyttäisi sitten mun lähtöänikin, mutta kyllä halut sitten voitti järjen taas ja päädyin Harjavaltaan juuri parahiksi kuulemaan Crucial Inchin setin kolme viimestä biisiä. Olihan mun nyt tottakai pakko vähän osoittaa kannustusta mein pojille ja ilmaantua keikalle hinnalla millä hyvänsä. Kun pojat olivat soittaneet, mä siinä hengailin niiden kanssa ja myöskin muutaman koulumme muun jätkän kanssa, jotka olivat kuvaamassa koko tapahtumaa. Katselin poikien kanssa vielä yhden bändin ja hyvästelin ne sitten. Lähdin talsimaan kohti autoa. Mulla oli vielä pakkausurakka edessä kotona. Puolivälissä parkkikenttää kuulin kuinka joku huusi mun nimeäni. Hetken epäröityäni yritin paikallistaa äänen lähteen ja bongasin hahmon istumasta kentän laidalta. Siristin silmiäni aurinkoa vasten tunnistaakseni huutelijan. Ei helvetti, sehän oli Riksa! Juoksin Rikun luo ja tivasin että vittuako se täällä yksinään istuskeli. Se kertoi tulleensa fiilistelemään hc-musaa kun ei ollut parempaakaan tekemistä. Odotteli kuulemma muutamaa kaveriaan saapuvaksi myös paikalle ja suunnitteli kolehdin keräämistä lippurahoja tai junamatkaa varten. Mä avustin köyhää ystävää ja lahjoitin sille neljä euroa. (:

Juttelin siinä Riksan kanssa sitten jonkin aikaa ja sain kunnolla hyvästeltyäkin rakkaan ystäväni. Hieman ehkä vastahakoisesti lähdin viimein autolle ja ajelemaan kotia päin. Kotiin päästyäni pakkailin kamat, hyvästelin naapurit ja pari muuta ystävää, heitin avaimen poies kiinteistönhuoltomiehelle ja käänsin auton nokan kohti Pohjanmaata. Matkalla kävin Porissa Hesbugerista hakemassa drive-in kaistalta kana-aterian matkaevääksi ja sitä siinä sitten mussutin samalla kun ajoin etiäpäin. Matkan aikana kerkesin useemman CD:n soittaa läpi. Tässä oli ajomatkani levylista:
Faith No More - Best of
Uniklubi - Kiertää kehää
Uniklubi - Luotisade
The Used - Lies For The Liars
Verso - From Wings To Bare Bones

Onnistuin ajamaan koko matkan pysähtymättä kertaakaan, mikä oli hyvä koska lähtöni oli venynyt aivan liian myöhäiseen iltaan. Olin perillä Alajärvellä tosiaan vasta vähän vaille puolenyön... Henkkakin siinä sitten soitti mulle joskus puoli yhden aikaan yöllä. Ihmettelin että mitä helvettiä, mutta oishan se pitäny taas arvata ettei se muista mun lähteneen ja kaipasi taas jotain apuva. :D Kyytiähän se sitten kysy poies Metalliauringosta, Harjavallasta. Pahoittelin etten voi Pohjanmaalta käsin autella ja juttelin jotain niitä näitä siinä muutenkin. Sovittiin, että ilmottelen kun oon tulossa täältä Poriin päin käymään ja sitte mennään taas porukalla ryyppäämään. Jos mun jotain mestaa Porissa tulee ikävä niin Baarikaappia! Se on mulle kuin toinen koti, vaikken tarvittavan usein siellä pääsekään istuskelemaan. Siellä mun sieluni lepää ja mä viihdyn aina vaikka oisin yksin selvin päin siellä istuskelemassa. :D

Tämä päivä alkoi aivan mahtavasti. Nousin ylös joskus puolen yhdentoista aikaan. Ensi töikseni avustin tallityttöjä sekä tallin omistajaa jakamaan vettä laitumille. Näin siinä samalla vähän taas näitä maisemia, missä tullaan kesän aikana liikkumaan. Avustin hevosten vientiä laitumelle sekä ratsastin yhden lämpöisen ruunan tuossa iltapäivästä. Oli ihan perkeleen kuuma päivä ja meinasin kuolla suuren liikuntasuoritukseni ansiosta, mutta olipa taas kiva pitkästä aikaa ratsastaa. (:
Siinä iltapäivällä sitten alkoi pikku hiljaa valua ensimmäisiä leiriläisiä tallille ja minä niitä apulaisteni kanssa otin vastaan. Ohjastettiin lapsukaisia oikeisiin huoneisiin majoittumaan ja kerrottiin jotain yleisiä asioita muutenkin. Ilta meni oikeestaan siinä päivystäessä. Kahdeksalta käytiin iltapalalla, jonka jälkeen keräsin leirilapset kasaan ja kävimme hieman sääntöjä sekä käytännön asioita läpi. Jaettiin leirihoitsut ja käytiin huomisen päivän aikataulu läpi. Nyt sitten olen istunut jo pari tuntia koneella kahvia juoden. Datailen facebookissa jutustellen Satakuntaan jääneiden ystävien kanssa sekä yritän raapustella paperille ratsastusryhmiä, hevosjakoa huomisen tunneille sekä jonkinlaisia tuntisuunnitelmia. Saa nähä mitä huominen päivä tuo tullessaan, mutta ainakin tän päivän pohjalta on tosi positiivinen fiilis enkä malta oottaa, että pääsen tositoimiin. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.