IRC-Galleria

Vapaa päivä.Perjantai 19.06.2009 21:21

Viime viikko oli ajoittain hieman hankala ja täytyy sanoa, että välillä potutti ihan kamalasti. Varsinkin tiistaiaamuna, kun satoi ja talliin mennessäni löysin sieltä Riian ja kaksi leiriapulaistamme äyskäröimästä karsinoita. Yhden hevosen vesikuppi oli vuotanut yöllä ja niin ollen neljä karsinaa lainehti. En voinut muuta tehdä kuin toivottaa onnea kuivausurakkaan ja painella itse kentän laidalle sateeseen huutamaan taas muutamaksi tunniksi. Kun vielä ponit kettuilivat pikkutytöille tunneilla, meinasi oikeasti hermo palaa kiinni ihan kokonaan. Angstasinkin kavereille puhelimen ja facebookin välityksellä kuinka otti päähän. :D Onneksi seuraava päivä oli heti parempi ja torstaille saatiin vielä oikein aurinkoinenkin päivä. Torstaina päättyi leiri (onneksi) ja olin ihan tajuttoman väsynyt.

Eilinen ilta meni iltatallin teossa (hepat sisään ja ruokaa eteen) ja grillatessa tallin isäntäväen kanssa. Myöhään illalla, oikeastaan yöllä, mein vanhemmat saapuivat tänne katsomaan mua. Isä ja äiti olivat perillä täällä joskus puolen yhden aikaan yöllä. Ohjasin heidät majoitusmökkiinsä ja kävimme melko nopeasti nukkumaan. Tänä aamuna (tai siinä puolen yhden aikaan päivällä) heräsin siihen kun isä marssi oman mökkini ovesta rempseästi sisään ja alkoi vaatia aamukahvia. Keräilin itseni siitä sitten pikku hiljaa ylös ja puin päälle. Isä viskasi lattialleni iltapäivälehdet ja kehuskeli käyneensä jo kaupoilla aiemmin aamusta ja ostaneensa leipää ynnä muuta aamupalatarviketta. Keitin kahvia ja järjestäydyimme kolmisin pihapöydän ääreen syömään aamupalaa.

Siinä syötyämme ehdotin, että kävisimme pienellä kävelylenkillä ympäristössä. Otin mukaan Tommi-ponin, joka oli eilen loukannut jalkansa ja siksi tarhasi nyt yksin tallin pienissä putkitarhoissa, jottei pääsisi rikkomaan itseään laitumella muiden hevosten seassa. Tommi-poni siis narun päähän ja matkaan. Kävelimme lyhyen, sellaisen puolen kilometrin mittaisen matkan tallin ympäristössä ja esittelin samalla paikkoja ja hevosia. Tommi sai siinä samalla vähän jaloiteltua. Sen jalka vaikutti jo paljon paremmalta, joten eiköhän se tästä viikonlopun aikana toivu.

Kävelylenkin päätteeksi vein Tommin takaisin tarhaansa ja kävimme isän ja äidin kanssa kaupassa. Ne olivat ihania ja ostivat mulle mehua, jogurttia, vähän ruokatarpeita ja musalehdenkin vielä. ^^ Saan nyt sitten hemmotella itseäni viikonloppuna. Kaupassa käynnin jälkeen istuimme vielä hetken pihalla auringossa jutellen ja sitten vanhempani alkoivatkin tehdä lähtöä. Heillä oli pitkä matka edessään, melkein viisi tuntia ajoa.

Isän ja äidin lähdettyä kävin viemässä Tommille tarhaan vähän heinää ja noudin Dannyn laitumelta. Käytiin Dannyn kanssa semmoinen tunnin mittainen maastolenkki tuolla mökkiteillä. Hevonen toimi kuin unelma ja ratsastus oli varsin rentouttavaa ja mukavaa. (:
Lenkin jälkeen vein Dannyn takaisin laitumelle ja pesin sen suojat oikein kunnolla. Ja vihdoin... Rentoutumaan! Lopun päivää olen viettänyt mökissäni lepäillen, musiikkia kuunnellen ja koneella dataillen. Lopun iltaa aion jatkaa samaa rataa, jossain vaiheessa käyn vaan nappaamassa hevoset sisään ja ruokkimassa ne. Sitten lisää lepäilyä ja koneella hölmöilyä ja ajoissa nukkumaan. Huomenissa olen luvannut hoitaa tallin teon ja samoin sunnuntaina. Eli rentouttavaa hevosviikonloppua olen viettämässä. :D

Katselin juuri netistä kaikkea kivaa, mitä pitää tilata kun palkka tulee. Karmarockin liput ainakin. Sekä Finn Hits Festin liput Annikselle. Muutamia hienoja paitoja ja hiukan levyjä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.