IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kuumat konsertitLauantai 15.12.2007 23:18

Toiseksi vanhin tyttöni varasi ystävänsä kanssa liput Nightwishin Jyväskylän konserttiin hyvissä ajoin alkusyksystä. Eilen oli tuo suuri päivä kun konsertti sitten järjestettiin.

Minun eräs ystäväni taas kutsui minut Susanna Haaviston 25 vuotisjuhlakonserttiin, joka järjestettiin täällä Savonlinnassa. Oli muuten aivan loistava konsertti. Kokeneita ja ammattitaitoisia muusikoita (Lenni-Kalle Taipale ja Juha Tikka vain muutaman mainitakseni) ja solisti puhui, tarinoi ja lauloi niin sydämestä, että karvat oli pystyssä vielä tänä aamunakin.
Kovasti voimaannutti tuo tuoreen 50:sen naisen elämänkokemus ja voima.

Kun kotiuduin n. 22.30 oli mies eteisessä vastassa lumiukkoyöpaidassaan aivan kalpeana. Minä touhuan ja selitän konsertin ihanuutta ja ihmettelen miehen ilmettä. Pian hän saa suunsa auki ja kertoo, että uutisissa oli ollut viimehetken tieto, että Jyväskylän Paviljongilla palaa ja siellä ollut konsertti on keskeytetty. Apua miten tytöt ? kumpikaan ei vastaa puhelimeen, linjat ovat aivan tukossa. Toisen tytön vanhempia emme saa kiinni, ovat teatterissa. Lopulta toinen vastaa, eikä tiedä tilanteesta mitään. Mies laittaa tekstiviestejä ja lopulta tyttö soittaa, kaikki hyvin, ei hätää ja konserttikin jatkuu. Huh!

Tällaiset kuumat konsertit siis aloittivat meidän viikonlopun vieton. Tämä päivä onkin mennyt sitten leipoessa, siivotessa ja järkkäillessä. Huomenna tulee konsultteja kylään selvittelemään elämän monimuotoisuutta, uusi kokemus sekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.