IRC-Galleria

Myönteinen kasettiMaanantai 11.09.2006 17:41

Joskus kauan sitten, kun olin kodin ulkopuolella työssä, kävi meillä pitämässä luentoaan filosofi Esa Saarinen. Tuo eläinjäljitelmäkuosiin pukeutunut "tyylikäs"herra joka kuulemma vie vaimolleen, kuningattarelleen kukkia joka ikinen päivä, huh! mahtaa talossa olla maljakoita. Muistan tuosta luennosta kaksi asiaa, toinen oli se, että nauroimme vedet silmissä vilosohvin jutuille ja toinen oli se, että on kuulemma itsestä kiinni laittaako aamulla herätessään "koneeseen" myönteisen vai kielteisen kasetin.

Viime aikoina olen alkanut kallistua tuon väittämän puoleen. Aika paljon omaan mielentilaansa voi vaikuttaa sillä miten asioihin suhtautuu tai päättää niihin suhtautua. Minä tiukkapipokin olen alkanut ottaa asioita vähän rennommin, siis korostan vähän.

Ja kuten rakas mieheni sanoi: "kriisissä on aina mahdollisuus"

Tämän päivän myönteinen juttu on kun löysin kirpputorilta aivan loistavia silkkisiä, juuri oikean värisiä ravatteja kolme kappaletta ja aivan ihanat autoverhot Tiituksen huoneeseen. Ja melkein ilmaiseksi. Toinen positiivinen juttu oli se, kun saimme juoda miehen kanssa päiväkahvit kahdestaan rauhassa, kun osa lapsista oli jälki-istunnossa. Asioilla on aina puolensa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.