IRC-Galleria

Bussikuskin vikaKeskiviikko 25.10.2006 16:04

Oletteko huomanneet miten helppo on syyttää jota kuta muuta omista töppäilyistä ja/tai mokista. Meillä syyllinen on usein bussikuski, ihan totta, tuo kaupungista tänne pöpelikköön ajava kuljettaja, kuka milloinkin.

Kerran kun sätin hömppäleena tyttöä siitä, että huone oli kuin pommin jäljiltä, kotihomma tekemättä ja jotain muuta mitä en enää muista. Sanoi tuo typy, että kaikki on bussikuskin syytä. Kun tuota ihmettelemään, alkoi tarina; bussi oli 5 minuuttia myöhässä ja siitä johtuen koko päivän aikataulut ovat menneet sekaisin ja siksi on hommat tekemättä. Haluan korostaa, että lapsi oli ihan tosissaan kertoessaan tätä juttua. Totesin, että kaikki on siis ainoastaan tuon hidastelevan ja toivottoman bussikuskin syytä. Niin on totesi tyttö. Vai että silleen.
Minä en ollut ainoa, jolle lapsi tuon tarinan tarjoili, joten meillä on nykyään lentävä lause kun jotain menee pieleen tai on jotain tekemättä, että se on bussikuskin vika.

Säälin tuota kuskia, niin paljon on hänenkin syntilistallaan asioita. Miten hän koskaan pystyy niitä korjaamaan tai anteeksi saamaan, raasu pieni.

Kuka teillä kantaa syntisäkkiä ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.