IRC-Galleria

Pian loma loppuu (siis lapsilla)Lauantai 28.10.2006 21:04

Syysloma on ollut sateinen. Siitä seurauksena lapset ovat innostuneet tekemään palapelejä, isoja sellaisia. Arkistokaapin laatikot ovat niihin mainioita, voi jättää työn kesken, kun pitää mennä syömään, saunaan tai hoitamaan naapurin heppoja, kun isäntäväki on viikon Sisiliassa. Sain juuri tekstiviestin, siellä + 30 ja täällä sataa räntää.
Toinen suosittu juttu on ollut Monipolin pelaaminen. Minua tuo peli ei ole koskaan innostanut, mutta pieninkin mukula ostelee osakkeita ja katuja kun vanha tekijä. Pelit ovat kestäneet tuntitolkulla, hyvä niin, monta elämän realiteettia on ratkottu pelin kautta.

Meikäläinen on harjoitellut tapetointia. Päätin aloittaa hyvin vaativasta työstä, Sannimarin komerosta. Mies eristi ja levytti komeron, minä viimeistelin. Huomenna saadaan sisään hyllyt ja tavarat. Tapetointi on muuten aika hankalaa hommaa varsinkin talossa, jossa kaikki seinät kupruilevat joka suuntaan ja ovat vinot. Sata vuotta on tehnyt tehtävänsä. Elämä muokkaa niin kuin meitä ihmisiäkin. Ajan mukana tulee kupruja ja ajatukset eivät ole niin suoraviivaisia kuin nuorempana. Hah!! löysimpä taas aasinsillan näihin vanhenemis/kasvun juttuihin.

Jos jaksan ja viitsin ajattelin järjestää illalla suklaa fondyy-juhlat. Hedelmiä dippaillaan sulaan suklaaseen. Katsotaan miten käy, loma olisi kiva lopettaa johonkin makeeseen juttuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.