IRC-Galleria

KirjahimoaPerjantai 03.11.2006 22:55

Kävin tänään kirjakaupassa ja ostin kolme uutuus kirjaa. Virpi Hämeen-Anttilan uusimman, Anna-Leena Härkösen uusimman ja suuresti ihailemani, juuri aivokasvaimeen menehtyneen Reko Lundanin vaimonsa kanssa kirjoittaman teoksen.
Tunnen ihmisiä, joita ei voi viedä vaatekauppaan tai kenkäkauppaan tai karkkikauppaan tai kultasepän liikkeeseen, koska heihin iskee himo ostaa. Minulle näin käy kirjakaupassa. Varsinkin suomalainen nykykirjallisuus himottaa. Olen myös heikkona satukirjoihin ja Astrid Lindgrenin tuotantoon. Kirjahyllyssä on myös monta puutarha-,kädentaito-,ja historiakirjaa.

Luin jo lapsena paljon. Tiina-kirjat, Neiti Etsivät ja Viisikot olivat aivan ihania. Vaahteranmäen Eemeli oli sankarini. Vähän vanhempana yläasteella odotin perjantai-iltapäiviä, sillä koulu loppui aiemmin ja kävimme parhaan ystäväni kanssa ensin karkkikaupassa ja sitten kirjastossa, viikon kohokohta.

Lukeminen on liittynyt ilta/yörituaaleihini aina. Nukkumaan meno ilman jotain lukemista tuntuu aivan absurdilta. Luen vaikka puhelinluetteloa tai mainoksia jos muuta ei ole.
Luenkin aina makuuasennossa. Istuen en osaa lukea rennosti, paitsi syödessäni, jota harrastin ennen perheellistymistäni. Nyt luen syödessäni vain silloin, kun lapset ovat koulussa ja mies jossain muualla, vähän niin kuin salaa ;-)

Ja eikun lukemaan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.