IRC-Galleria

Pientä tuunaustaTiistai 02.01.2007 23:03

Näin uuden vuoden kunniaksi kävin tänään vuositarkastuksessa, katsastuksessa. Koko "kottero" syynättiin eri kanteilta, kuunneltiin ja koputeltiin, mitattiin ja haastateltiin. Määrättiin lisätutkimuksiin ja osa koneistosta pistetään läpivalaisuun loppuviikolla. En siis mennyt katsastuksesta läpi ensimmäisellä kerralla.

Olenhan jo aika vanhaa vuosimallia ja elokilometrejäkin on ehtinyt kertyä aika tavalla. Ja täytyy myöntää, että vuosihuollot ovat jääneet toisinaan tekemättä. Olen kuitenkin yrittänyt pitää kropasta hyvää huolta, en ole rasittanut sitä turhilla myrkyillä ja polttoainekin on ollut lähes aina terveellistä. Pesullakin olen yrittänyt käydä säännöllisesti. Tyhjäkäyntiä on ollut kyllä aivan liian paljon, osa koneistosta on kuulemma vähän kärsinyt. Saastuttanutkin olen, päästöt ovat aivan huippuluokkaa, onneksi löytyi syy siihenkin, ja niin jäi laktoosi pois polttoaineiden joukosta.
Onneksi on saatavilla erilaisia troppeja, joilla voidaan konetta elvyttää ja polttoainejärjestelmää tehostaa.

No, ulkokuori vähän pullistelee ja aiheuttaa liikaa ilmanvastusta, mutta sille voi kuulemma vielä tehdä jotain sanoi täti katsastuksessa. Täytyy yrittää...
Ikkunoissa on vähän hajataittoa, mutta se ei menoa haittaa. Mutta äänimerkki eli töötti on aivan huippukunnossa, eli ääntä lähtee... varsinkin silloin kun kone käy vähän ylikierroksilla. Valitettavan usein viime aikoina.

Kovassa menossa joskus kolisee, nitisee ja rohisee, mutta ei matka montaa kertaa ole katkennut. Muutaman kerran olen joutunut varikolle pidemmäksi aikaa, mutta aina minut on saatu kuntoon, kiitos hyvien mekaanikkojen.

Olen hyvin kiintynyt omaan kuplakehooni, enkä sitä haluaisi vaihtaa, en edes osia siitä, haluan olla alkuperäinen, ehkä vähän tuunattu ja puunattu, mutta aito !

Vuosien oma pieni projektini, katsotaan mitä saadaan tänä vuonna aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.