IRC-Galleria

Minilörtsyjen paikkaTiistai 09.01.2007 23:25

Tuli sitten syötyä sitä salmiakkia ja luettua kirjaa, molemmat olivat hyviä. Fazerin uusi salmiakkisekoitus oli meikäläisen makuun ja Kiti Kokkosen kirja "Purukumi karusellissa" samalla hauska että puhutteleva teos. Kahden kolmekymppisen ystävyksen sähköpostiviestien sanailua elämän tärkeistä sekä vähemmän tärkeistä jutuista. Suosittelen molempia. Nukkumattikin tuli ennen puolta yötä ja unihiekka vaikutti klo: 10.30 :een saakka, joten tästä voimme vetää sen johtopäätöksen, että salmiakkia kannattaa syödä ja hyviä kirjoja lukea.

Iltapäivällä yksi lapsista oikojalle ja melkein kaikki kyydissä kotiin, kun opettajankokous toi isoille yhden ylimääräisen tunnin vapaata. Tätä päätimme juhlia ja kaupasta ostimme makeat minilörtsyt päiväkahville. Pienestä voi joskus saada juhlinnan aiheen.

Loppupäivän haahuilin enkä saanut oikein mitään aikaiseksi. aapiskukkoa siivoilin, lämmittelin leivinuunia ja levittelin yhden lapsen päähän väriä. Illalla lämmittelin saunaa ja selvittelin isoäidin joulukoristeita ja ulkovaloja laatikkoon. Eli jotain mutta ei mitään ihmeellistä. Onneksi ei tarvinnut tehdä ruokaa, kun edellisten päivien murkinaa oli jäänyt tähteeksi, mies lämmitteli niitä mukuloille.

Illalla viimeisenä miehen kanssa saunaan, tähtihetki... siihen asti kun tulimme kartanolle. Mukulat olivat saaneet hulabaloon aikaiseksi, pari paini, yksi huusi ja meuhkasi ja kaksi yritti saada porukkaa rauhoittumaan ja kuopus istuu sängyssä ja valittaa, ettei saa unta kun on niin kova melu. Hohhoijaa !!! Ja vain tunti pois kuvioista.

Aina ei ole kivaa olla korvaamaton... ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.