IRC-Galleria

Vaatteista ja vähän uravalinnastakinKeskiviikko 24.01.2007 15:10

Matkin erästä toista blokin pitäjää ja hänen aihettaan, sillä heti täällä kolahti. Kyse on parittomista sukista, unohtuneista vaatteista ja muista tavaroista. Meillä on kodinhoitohuoneessa hyllyllä muovilaatikko joka tällä hetkellä pursuaa parittomia sukkia, puuvillaisia ja villaisia. Suurin osa niistä on kuopuksen 9v. sukkia. Ensin luulin että meillekin on myyty viallinen pesukone, sellainen malli mikä hävittää sukkia pestessään. Sellaisia kun on kuulemma myynnissä, muiden ihmisten puheiden mukaan. Kunnes eräänä iltana tajusin, ettei kyse olekaan pesukoneesta, vaan kuopuksen mahdollisesta ammatinvalinnasta.

Seurasin vaivihkaa kuopuksen (Poika) iltatouhuja, kun samalla laittelin pyykkejä kuivumaan. Varsinainen stripparinalku. Kun poika oli saanut vaatteen päältään, hän ei tosiaankaan alkanut kääntää sitä oikein päin ja viikata sita tuolin selkänojalle, kuten olen yrittänyt opettaa, vaan vaate sai pyörityksestä kyytiä ja lensi hienossa kaaressa nurkkaan. Sama toistui seuraavan vatekappaleen kanssa. Ja kun päästiin sukkiin, niin vauhtia oli tullut "esitykseen" jo sen verran, että korkean vaatekaapin päällehän ne lensi hienossa kaaressa. Pitäisi varmaan hakea varastosta korkeammat tikkaat ja kiivetä katsomaan mitä kaikkea kaapin päältä löytyy. Hohhoijaa !

Totuuden nimissä on sanottava, että löytyy laatikosta muidenkin sukkia, myös tyttöjen. Toinen kummallinen paikka jonne vaatteita häviää, on vaatekaapit. Ainakin meillä on sellaisia kaappeja, jotka piilottelevat vaatteita, jopa kadottavat niitä. Kun komeroita joskus, yleensä aivan liian harvoin siivotaan, niin meillä kuuluu mahtavia huokauksia "onks mulla tällänenkin pusero, enkä ole ikinä pitänyt ja nyt se ei enää mahdu". Voi melkein kuulla kaapin naureskelevan itsekseen, miten on taas saanut yhden vaatekappaleen pidetyksi itsellään.

Päätin jo pari viikkoa sitten tehdä omissa laatikoissani inventaarion. Siellä nimittäin lojuu paljon vaatteita, joita ei ole pidetty aikoihin, monestakin syystä. Joko ne ei mahdu päälle, ne ei sytytä tai ei ole ollut oikeaa tilaisuutta pitää niitä. Olen hamsteri-ihmisiä, joten pois heittäminen on vaikeaa, nyt yritän miten käy. Ehkä ensi viikolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.