IRC-Galleria

Rinsessa tulossaPerjantai 02.02.2007 22:56

Viikko taas loppua vailla. Viikonlopusta onkin tulossa mukavan touhukas. Esikoinen, tämän mies ja rinsessa Aava ovat tulossa huomenna Ahkula/Muhkulaan. Viime vierailusta onkin jo puoli vuotta ja neiti on varmasti kasvanut valtavasti. Eikä varmasti muista meistä hovinsa väestä enää mitään. No asialle ei paljoakaan mahda kun välimatka meidän ja heidän perheensä välillä on lähes 400 km. Toivottavasti joskus asuisimme lähempänä toisiamme ja voisimme jakaa arkea muutenkin kuin puhelimen ja muiden sähköisten viestimien välityksellä.

Olen tänään yrittänyt taistella mahdollista flunssaa vastaan, joka on jumpsutellut pääkopassa ja laittanut nenän vähän tippumaan. Yksi lapsistakin piti hakea koulusta kesken päivän flunssaisen olon takia, taisi hänellä menna pienillä päiväunilla ohi tuo tauti.

Leivoin tänään elämäni ensimmäisen Runebergin tortun ja piti oikein Alkoon marssia etsimään punssia, kun ohjeessa sitä oli. En muuten tiennytkään, että Arrakki Punssi on likööri. Kaikkea sitä vielä oppii. En tehnyt yksittäisiä torttuja vaan yhden ison pitkän kakun, jonka koristelen ja leikkelen siitä sitten palasia, pääsen helpommalla.

Ruokiakin tein jo valmiiksi, ettei tarvitse koko viikonloppua viettää keittiössä. Yli kymmenen henkilön ruokkiminen vaatii taas miettimistä, miten saada jääkaappeihin mahtumaan tavarat ja ruoat. Olisi pitänyt keittiöremontin yhteydessä ostaa kylmiö jääkaapin tilalle, mahtuisi paremmin. Eipä vaan tullut silloin ajatelleeksi. Kahdella jääkaapilla on vaan selvittävä.

Hyvää ja onneksi vähän leudompaa viikonloppua kaikille !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.