IRC-Galleria

SotaMaanantai 05.03.2007 23:30

Arkeen palattu. Meillä on nyt täysi sota päällä. Vastakkain ovat valkoiset ja punaiset, ihan niin kuin joskus kauan sitten vuonna 1918. Meidän suvussa on useimmin taisteltu punaisten puolella, mutta poikkeuksellisesti tässä sodassa olen valkoisten puolella. Kyse on nimittäin sodasta, jota käydään solutasolla. Punaiset virukset ovat päässeet valtaamaan jo useamman uhrin perheestämme ja valkosolut ovat käyneet valtaisaan vastahyökkäykseen. Tässä hyökkäyksessä olen minäkin mukana mustaviinimarjamehuineni ja kuusenkerkkäkarkkeineni. Olen aloittanut myös kemiallisen sodan punaisia vastaan. Nämä virusvihulaiset ovat vaan onnistuneet kehittämään sellaiset suoja-asut, että kemialliset hyökkäykset eivät meinaa tehota. Perinteinen sodankäynti, unen ja runsaan nesteen kanssa tuntuu olevan tehokkain.

Eilisen yhden lapsen lisäksi uhreiksi on joutunut jo toinen lapsi ja mies. Eli huomenna makaa taistelutantereena kolme uhria. Päässä tuntuu olevan suurimmat taistelut, taistelun pauhu aiheuttaa pääkipua ja osa vihulaisista on päässyt nieluun ja tehnyt sinne leirin. Leirinuotiot korventavat nielua ja tekevät nielemisen lähes mahdottomaksi. Näitä tulia olemme yrittäneet sammuttaa monin keinoin, mutta hetken päästä punaiset ovat sytyttäneet uudet nuotiot. Kaatuneita punaisia sekä valkoisia tuntuu tulevan miljoonia ja ne tukkivat henkitorvea. Uhrit joutuvat yskimään näitä sotasankareita, jotta hengitys kulkisi edes kohtuullisesti. Onneksi kemiallista apua tähän raivaustyöhön löytyy.

Iän myötä olen perehtynyt tähän sodankäyntiin melko hyvin, sillä olenhan viettänyt lapsuuteni kasarmialueella, eli olen käynyt armeijan. Sotilaallinen kuri ja sotastategia on hanskassa : ) Erityisesti olen perehtynyt kemialliseen sodankäyntiin koulutukseni kautta, joten punaiset vaviskaa !!! tätä sotaa te ette voita !!! Valkoiset voittoon !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.