IRC-Galleria

Ihan sairasta touhua Tiistai 06.03.2007 22:23

Voi kun olisin eilen tiennyt mitä tämä päivä tuo tullessaan, niin olisin jättänyt liiat sotauhoilut vähemmälle. Kun heräsin, oli sairastuiden määrä lisääntynyt huomattavasti. Vain yksi lapsi kuudesta oli päässyt koulutielle ja hänkin melko yskäisenä ja nuhaisena. Mies on aivan reporankana. Olen siis tällä hetkellä ainut, joka en ole sairastunut.

Porukka makaa kuin härskit sillit. Kuumetta kaikilla lähes ja vähän ylikin 40 astetta, kurkut kipeinä, yskittää rajusti ja pää tuntuu halkeavan. Meikäläisellä tuntuu jaloissa, kun olen juossut koko päivän milloin kuumemittarin milloin mukin ja troppien kanssa huoneesta toiseen. Sääliksi on raukkoja käynyt. Onneksi ovat saaneet nukuttua ja vähän ruokaakin on mennyt.

Toivottavasti huominen jo helpottaisi ja toivottavasti pysyn itse terveenä. Mitähän tästä tulisi, jos minäkin vielä kaatuisin petiin.

Nyt ei jaksa kirjoittaa enempää. Taidan tehdä vielä kierroksen talossa ja katsoa, että kaikki nukkuu levollisesti ja sen jälkeen mennä Jaakko Heinimäen kirjan " Seitsemän kuolemansyntiä" kanssa sänkyyn. Epäilen etten pääse ahneutta pidemmälle, kun Nukkumatti kutsuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.