IRC-Galleria

Elämää vaalien jälkeenMaanantai 19.03.2007 16:35

Meillä on hieman mieli maassa. Nuo pahuksen vaalit meni aika metsään. Taitaa olla porvarihallituksen vuoro ottaa maassa vetovastuu ja se mietityttää miten pienen ihmisen käy. Muutaman ystävän ja tuttavan vuoksi myös harmittaa, parhaansa yrittivät ja tulos ei ollut häävi. Mutta optimisti pitää olla ja uskoa, että seuraavalla kerralla paremmin. Aina ei voi voittaa !

Viikonloppu meni tavalliseen tapaan, paitsi sunnuntaina taas "köyhäilimme" eli leikimme Käärmelahden Köyhiä Ritareita. Alkukeittona saimme hyvää katkarapukeittoa, pääruokana espanjalaista paellaa ja huvipuistosalaattia (joka mielestäni oli erityisen hyvää ja aion tehdä sitä kesällä grillatun lihan lisukkeeksi) jälkiruokana oli Tallimestarin kiisseliä. Juomana oli espanjalaista valkoviiniä, sekä alkoholilla että ilman. Viinivalinta sopi tosi hyvin molempiin ruokiin. Musiikkina oli Stingiä ja kattaus oli oikein keväisen raikas, pajunkissoineen, risuineen ja upeine servetteineen. Lahjaksi saimme keittokirjan, jossa on ruokaohje vuoden jokaiselle päivälle, eli eikun tekemään.

Kuukauden päästä päätimme tehdä seuraavan aterian ja silloin on teemana appelsiini. Mielenkiintoista nähdä mitä aterian tekijät saavat aikaiseksi.

Viikko alkaa melko kiireisissä merkeissä, kaikenlaista koulutusta ja palaveria pukkaa, onneksi huhtikuussa pitäisi helpottaa.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.