IRC-Galleria

200 km/päiväKeskiviikko 21.03.2007 16:52

Kiireinen päivä. Aamulla varhain lapsen palaveriin koululle ja sieltä kiiruulla kotiin. Toinen keikka kaupunkiin viemään toista lasta tanssimaan ja paria muuta kevätmarkkinoille, jotka ovat juuri nyt Savonlinnan torilla. Täällä tuo markkinahuuma on vielä voimissaan. Sinne on jokaikisen päästävä ja markkinarinkeliä pitää ostaa. Minä en osta, koska kukaan meillä ei sitä syö. Eihän se edes maistu miltään, siis ei yhtään miltään. Joskus yritin laittaa sen päälle hilloa, mutta ei uponnut sekään. En tiedä mitä nämä alkuperäiset siitä kostuvat.

Kirppipöytä saa taas täydennystä muutamasta arabian maisemakupista, lastenkirjoista ja vaatteista. Osa ihan käyttämättömiä, vähän harmittaa viedä merkkivaatteita kirpputorille, kun mukuloille ei kelpaa. Olen kyllä ihan pihalla muodista kun esim. Tony Hawkin hupparikaan ei enää skeittaripojille kelpaa.

Illalla on vielä kolmas meno kaupunkiin, kun on yhden lapsen rippikoulutapaaminen. Eli mies ajaa kaupungin ja saariston väliä, kilometrejä kertyy lähes 200 yhdessä päivässä. Joskus sitä haaveilee kaupungissa asumisesta. Onneksi aika harvoin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.