IRC-Galleria

Päin mäntyä !Tiistai 10.04.2007 23:35

Tämä päivä on niitä päiviä, jolloin ei olisi pitänyt tehdä muuta kuin leikata matonkuteita tai ehkei sitäkään, olisin vain leikannut käteeni.

Lähes kaikki mihin olen tänään tarttunut on mennyt päin mäntyä. Tytöt tuli aamulla Lapista ja ajattelin leipoa rahkapiirakan muropohjalla. Pohja jämähti vuokaan kuin sementti ja jäi vielä raa aksikin. Voi itku. Päätin tehdä herkkuruokaa, poronkäristystä ja muussia. Pieleen meni sekin, mautonta kun mikä...
Uunikaan ei suostunut syttymään, vaikka puut oli ihan kuivia ja tuohtakin löytyi, ei vaan. Piti miehen sytyttää...pahus.

Tietsikka temppuili, en saanut musiikkia MP3:lle, että olen tumpelo näiden teknisten vehkeiden kanssa.

Oikeastaan ainut asia jossa onnistuin hyvin oli pyykin pesu. Koneet toimivat ja keväinen tuuli, navakka sellainen kuivasi pyykin ennätysajassa.

Tänään on selvitetty ja suunniteltu ensi kesää. Kalenteriin alkaa kertyä lasten menoja, leirejä ja matkoja. Pari perhejuhlaakin mahtuu joukkoon. Yritin tunkea väliin parisuhdeaikaakin miehen kanssa. Näillä näkymin saisimme kaksi kokonaista päivää laatuaikaa kesäkuussa.

Onneksi pari seuraavaa viikkoa tuo pari pientä reissua pääkaupunkiseudulle ja keskisuomeen. Vähän vaihtelua, vaikkei ihan kahdestaan päästäkään lähtemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.