IRC-Galleria

SynttärireissussaTiistai 15.05.2007 01:35

Eilen Helsinkiin. Jo kolmas kerta tänä vuonna. Tällä kertaa mukana yksi tyttö. Hän halusi viettää syntymäpäivää (14v) reissussa. Meillä lapset saavat päättää viettävätkö perinteisiä koti/kaverisynttäreitä vai haluavatko lähteä johonkin reissuun. Osa haluaa reissuta, osa juhlia. Reissujuhlissa on se hyvä puoli, että saa olla ainut lapsi meidän aikuisten kanssa ja saa kaiken jakamattoman huomion parin päivä ajan. Huono puoli on se, että lahjoja tulee paljon vähemmän.

Tänään oli tiivis ja hauska päivä. Kävimme Lohjalla palaverissa ja kotimatkalla IKEAssa. Taas tarttui pari paperikassillista tavaraa mukaan. Söimme ruotsalaiset pehmikset ja ostimme hyvää ruotsalaista karviaishilloa, sekä pusuja. Olen sellainen hillohullu. Aamulla kävin Stockmannilla ostamassa ranskalaisia hilloja, joita Stokka tuo maahan eikä niitä muualta saa. Nyt on karviaisen lisäksi kirsikkaa, mansikkaa ja neljää hedelmää. Myös italiálaista pastaa tuli ostettua.
Päivällä tuli kierrettyä vähän vaatekauppoja ja tytölle löytyi kesämekko. Saimme illaksi liput Helsingin kaupungin teatteriin. Suurella näyttämöllä meni komedia "Suurenmoisia", joka kertoi naisesta, joka oli maailman surkein laulaja. Pääosassa oli Riitta Havukainen. Esitys oli tosi hauska, ripsivärit oli poskella jo ensimmäisellä puoliajalla. Laulajatyttömmekin tykkäsi oikein kovasti. Hän päättikin ensi viikon musiikkiopiston pääsykokeissa vetää yhtä innolla kuin näytelmässäkin tehtiin. Toivottavasti menestys on yhtä suurta.

Huomenna vielä kaupungille pyörimään, nauttimaan keväisestä Helsingistä, joka toipuu sekä euroviisuista että jääkiekkokisojen jälkimainingeista. Itse yritän toipua ajatuksista joita tämä reissu on herättänyt. Luopumisen ajatukset piinaavat. Yritän saada niitä hallintaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.