IRC-Galleria

Heinäkuun hulinaa 2.Torstai 12.07.2007 23:51

Vauhtiviikko jatkuu. Kun olimme häistä selvinneet, niin eikun siivoamaan, leipomaan ja järkkäämään. Oopperavieraat, miehen serkku vaimoineen ja vaimon äidin sisko saapuivat ensin, perästä tulivat serkun tytär ja tuore aviomies, eli juuri tämä hääpari josta viimeksi kirjoitin. Aapiskukon huoneet täyttyivät, ja pian raikui nauru pitkin pihaa. Vieraat ovat hyvin nauravaista ja iloista sakkia.

Söimme hyvin, nautimme kuohuviiniä ja mansikoita. Illalla pakkasimme porukan autoon ja lähdimme kohti Olavinlinnaa. Nuoripari päätti lähteä tutustumaan Savonlinnan yöelämään ja me muut menimme oopperaan. Kyllä oli taivaan tylsä ooppera, juoni oli kyllä niin synkkä ja pitkäveteinen että apua ! Onneksi pääosanesittäjä (puolalainen koloratuurisopraano) ja muutama muu laulaja (Jyrki Korhonen ja Petrus Schroderus) olivat loistavia. Voi olla että miestä voi olla vaikea saada vähään aikaan oopperaan tai ainakin hän tutustuu librettoon hyvin tarkasti etukäteen.

Esityksen jälkeen porukka autoon ja Käärmelahteen, jossa oli menossa Harry Potter maraton. Eli lapset olivat katsoneet monta Potteria yhteen menoon ja syöneet kamalan kasan karkkia. Maraton oli harjoittelua perjantaita varten, jolloin tulee uusin Potter ensi-iltaan ja ainakin kaksi tytöistä on sinne menossa.
Pian kasasimme pöydän täyteen juustoja, viinejä ja muita herkkuja ja juomia. Pöydän ääressä vierähtikin aamutunneille asti ja hauskaa oli.

Muutaman nukutun tunnin jälkeen tulikin anoppi invataksilla päiväkahville tapaamaan sukulaisiaan ja eikun pileet muuttuivat vielä hauskemmiksi. Osa vieraista lähti ajelemaan kotia kohti, onneksi nuoripari jää vielä toiseksi yöksi. Kävimme kirppareilla, ostimme paljon pitsaa ja nyt on lautapelien vuoro. Naurunremakka kuuluu varmasti naapuriin saakka.

Mitenkähän tämä viikko oikein päättyykään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.