IRC-Galleria

Sataa 2.Maanantai 03.09.2007 00:28

...siis sataa yhä. Toissapäiväiset pyykit ovat yhä narulla. Hyvin huuhtoutuvat raikkaassa sadevedessä. Toivottavasti ne ei sentään homehdu sinne.

Sadepäivinä, varsinkin kun niitä on useampi peräkkäin meinaa mennä hermo, tai oikeammin ei meinaa vaan menee. Osa lapsista on niin hiton levottomia, kun eivät pääse ulos purkamaan energiaa ja sitten se purkautuu ylenmääräisenä touhuna ja härhelöintinä.
Osa porukkaa osaa ottaa kaiken ilon ja hyödyn märästä kelistä katsomalla telkkaria, videoita, räpläämällä tietsikkaa, lukemalla ja piirtämällä. Joku taisi tehdä läksyjäkin.
Yksi lasten ystävä toi vierailullaan taas piristystä viikonloppuun. Eräs lapsista sanoikin osuvasti, että "toi Mira on tosi kiva, ihan kun yksi meistä". Olen samaa mieltä.

Minä ja mies raivasimme tavaroita tänään. On taas kirppiksen aika. Pöytä on keskiviikosta varattu epämääräiseksi ajaksi ja tavaraa riittää. Uskomattoman paljon tavaraa on meillä huushollissa ja koko ajan tulee lisää. Pieniä vaatteita, jääkiekkokypäriä, sählymailoja, astioita, kynttilänjalkoja jne... Ihme hamstereita koko porukka !

Alkava viikko näyttää kalenterin sivuilla aika kiireiseltä mutta mukavalta. Torstaina alkaa minun ja yhden tyttömme uusi harrastus, Afro-tanssi. Saas nähdä millaista kaislahame-touhua tuo mahtaa olla. Innolla ja uteliaana odotan.

Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ! Kyllä se aurinko vielä palaa !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.