IRC-Galleria

Monenlaista remonttiaKeskiviikko 26.09.2007 12:00

Tänään ne sitten alkoivat. Molemmat remontit. Kirvesmies Osmo aloittaa olohuoneen jakamisen, niin että parin viikon päästä meillä pitäisi olla olohuone ja ilmeisesti Sannimarin kamari, talon päässä. Kiva huone on tulossa, omalla sisäänkäynnillä. Voi poikaystävätkin hiippailla salaa kylään, eikä tarvitse kulkea koko talon läpi uteliaiden katseiden saattelemana. Kunhan nyt saisi aikaiseksi ne poikaystävät...

Toinen remontti onkin sitten huomattavasti hankalampi ja pidempi juttu. Olen nimittäin aloittanut ruokaremontin. Ja nyt ei ole kyse laihduttamisesta, vaan vatsan kuntoon saattamisesta. Olen kyllästynyt tähän ilmapallo-oloon. Olen tehnyt itse diagnoosin, että minulla on jonkinlainen suolivaiva/-tulehdus, joka vaatii nyt ruokaremonttia.
Ostin eilen pienen ja näppärän tehosekoittimen ja pyöräytin sillä juoman, joka on hyvä alku tälle remontille. Hyviä maitohappobakteereja sisältävää sokeritonta jugurttia, auringonkukan siemeniä, manteleita, pellavarouhetta, mustikoita ja makeutusjauhetta. Aika hyvä !

Nyt yritän noudattaa säännöllisyyttä syömisissäni. Kunnon aterioita säännöllisesti, tarpeeksi kuituja ja hedelmiä. Katsotaan viikon päästä onko mikään muuttunut. Jotenkin minusta vaan tuntuu, että tämä remontti saattaa venyä...mutta kesken en jätä, sen olen päättänyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.