IRC-Galleria

Vaikka siivoaminen onkin tylsää, niin on siitä jotain hyötyäkin. Mekin olemme löytäneet vaikka mitä kadonnutta, kaivattua ja unohdettua. Eilen mies löysi parerin jossa olin omalla allekirjoituksellani vahvistanut olevani jänkki, vuonna 1991. Ihan oli paperille pitänyt tuokin totuus raapustaa.

Itse löysin reseptikasasta lehtileikkeen, joka otsikkona on "Kohti positiivisuutta"
Ajattelin että jaan kanssanne nuo viisaudet, jotka osin on vanhoja tuttuja mutta silti niin tosia.

* Istu alas ja mieti miksi nouset aamulla sängystä ylös. Mieti mikä on elämässäsi nyt hyvin ja mitä haluaisit siinä muuttaa. Muodosta selkeitä tavoitteita ja kirjaa ne ylös.

* Päätä tavoitteille aikarajat, koska haluat ne saavuttaa. Käy säännöllisesti läpi tavoitteesi ja pidä kirjaa mitä olet saavuttanut.Tämä on työtä, mutta palkintona on jotain, jonka olet aina halunnut toteuttaa.

* Kesäloma on aikaa, jolloin jokainen suunnittelee tekevänsä asioita joista pitää. Miksi et suunnittelisi samalla tavalla seuraavalle vuodelle mukavia asioita. Mieti mitä haluat kokea, oppia, miten seikkailla. Jos päätät, että saat mitä haluat niin epäilemättä saat mitä haluat.

* Arvasinhan minä, että pieleen se menee ! Näin kuulemme usein ihmisten sanovan. Miksi ? Koska he ovat koko ajan ajatelleet epäonnistuvansa ja siten varnmistaneet, että niin käy. Miksi se ei siis toimisi myös toisin päin. Ajattelet ja uskot, että onnistut, teet parhaasi ja varmasti onnistut.

* Päätä läheistesi kanssa, että aina kun joku sanoo, että pitäisi tai olisi kiva - niin joku keskeyttää ja kysyy koska ? Esim. " olisi kiva lähteä lomalla Lappiin " - koska ? Tehkää yhdessä tavoitteet ja pyrkikää niihin.

* Mitä paremmin tunnet hallitsevasi elämääsi, sitä parempi on olo. Älä anna ohjeita muille, vaan päätä itse minne elämäsi on menossa ja miksi.

* positiivinen asenne ei maksa mitään. Se tekee elämästä helpomman. Sitä saat mitä annat. Jos annat iloa, hyvää tuulta, huomiota, muistamista - sitä kaikkea saat itsellesi.

Hyvää ja positiivista viikkoa sinulle !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.