IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 18:59

Pitäisi iha oikeesti hei lähtee Osikselle ko lupasin autella siel enen pikkukekriä. Päätin eile etten vietä enää joulua vaan kekriä. Otti niin päähän laitoksen pikkujoulus ko ne laulo kristillisiä joululauluja. Siis Halisten koulussa, kun olin kouluavustajana, me laulettiin vain ei - kristillisiä, et kaikille kirkkoon kuulumattomille ja muslimeillekin kelpas. Mua nykyään ahistaa kaikki tommoinen ja kirkossa käyminen, ko tunnen itteni niin petturiksi.

Eniwei. Eiliset pikkujoulut oli ihan haaskat. Sain käet tääteen haavoja, ko kännipäissäni sain päähäni alkaa keräämään tälkkien rinkuloita. Ihmettelin ensin et onko Koff - tölkeistä lähteny väriä käsiin, mut vertahan se oli... :S Ihmiset oli hauskoja ja ruoka hyvää. En kyl edelleenkään silti tykkää joulusta. Ahistaa koko joulu.

Hain TYY:n saunan avaimen huomista synttärijuhlaani varten. Olin luullut et maksu suoritetraan samalla ja käteisellä WRONG! Lasku tulee jäkikäteen kotiin. Nyt mulla on sit tili tyhjä =< prkl. Toivottvasti huomiset juhlt on hyvät vaikka erinäiset henkilöt ovat väittäneet olevansa hermostuneita niistä.

Nasitutkimuksen ryhmätyö alkaa sujua. Ehkä se sittenkin toimii minulle =)

Mutta nyt pikkukekreilemään =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.