IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

kiva päiväLauantai 19.04.2008 00:43

Minulla on ollut tosi kiva päivä.

Heräsin hiukan angstissa. Janina tuli brunsseilee. Hieman olin jäässä aluks, ko ei oltu ¨pitkään aikaan nähty. Sit jumituttiin katsoo Fashion channelia.

Kun Janinan piti lähtee, päätin saattaa sitä, koska mun pää oli kipeä. Ajattelin et raikas ilma auttais. Loppujen lopuksi kävin vierailee hetken tepon luona. Sain hierontaa ja särkylääkkeen.

Yritin opiskella, mutta tuli huono omatunto ko oli niin aurinkoinen sää. Loppujen lopuksi lähdin Aijan kaa saaristolaismarkkinoille (tsekkaa facebookista kuvat). Kaikkia ihania herkkuja oli siel. Ostin lanttukukkoa ja viipurin rinkeliä. Aija rohmus korvakoruja. Olisin ostanu ties mitä herkkukaloja, jos olis ollu rahaa. Mun on tarkoitus tehdä markkinoista pieni teksti kouluun. kyl mä jotain keksin.

Mentiin jätkskille ja siinä sit keksittiin et mennään leffaan. Todettiin et Erämaan armoilla alkaa just sopivasti. Ehdittiin käydä alkos ja kaupas sekä tietysti namia ostaa. NOTE: Ilmapalloja ei saa viedä leffateatteriin =( Eniwei oli hyvä leffa ja tuli vaan isompi himo kesän Kebnekaisen - matkalle..

Ai niin! Törmättiin tampererelaisiin teekkareihin. Niil oli tosi siisti halon muotoinen vappulehti. Sisällä oli kuulema yllätys. Pstettiin aijan kaa rahat yhteen ja lainattiin vähä visalta ja saatin hieno Tamppi. Ylläötys oli kaksi "Pökköä pesään" - tarra ja tulitikut, jotka lahjoitettiin visalle. Eniwei lehti oli niin paksu et oli rahansa arvoinen. Nyt se on aijal ko aija lukee sitä töissä.

Nyt kotona. ruokin tepon ja opiskelen ko on pimeää. Huomenna o´mun itsenäisyysjuhlat =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.