IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

TänäänTiistai 04.07.2006 00:21

Pridessä oli kivaa. Tosin nasitenbileet joihin menin Jannikan kanssa ei ollu ihan niin hauskat kuin odotin. Porukka oli liikaa kuppikuntaista. Mutta onneksi oli tulensyöksentää ja silmänruokaa :D Piti lähteä liian aikaisin pois ja tunsin itseni lähinnä seinäruusuksi. Minkäs sille voit kun en yksin uskalla vantaalle etsiytyä. Nukkuminen oli ongelmallista, sillä musti pentuineen pörisi korvan juuressa. Sama ääni on siis herätyskelloni.

Launantaina etsiydyin brunsille tin tin cafeeseen. Söin hyvän aamupalan keskustelematta kenenkään kanssa. Vein laukut säilytykseen ja etsin Tom of Finland näyttelyn. EKsyin aika lailla, sillä kysyin neuvoa Kluuvin galleriaan rautatieaseman r-kioskilta ja minut neuvottiin Kluuvin ostoskeskukseen. Menin matkalla erääseen gallerian näköiseen sisään ja minua kysyttiinkin avustajaksi leffaa :D Päätinkin että se ei sovi tämän retken teemaan. Näyttely oli hieno. Huvittavaa oli että taiteilija oli käyttänyt malleina nössöjä ja piirtänyt lihaskimppuja. Juoksin kampin eteen kulkuetta varten. Siellä oli tosi hyvä meininki ja tuli tippa silmään kun katselin miten erilaista porukkaa siellä oli. Kävelin aika ripeästi ja loppujen lopuksi kuljinkin ihan lipun alla.... minun vieressä kulki pari vanhusta :) Itse piknikillä en ollut pitkään, koska piti lähteä junaan ja kotiin koska oli suunnitelmia illaksi.

Tänään olen ollut pahalla päällä. Osa syynä varmasti verensokeri mutta olen myös vihainen tunteilleni. Ärsyttää olla tunteellinen vaikka tietääkin mikä oikeasti on järkevää.

Kuvia galleriaan Pridestä myöhemmin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.