IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

upeaa päivääPerjantai 07.07.2006 01:37

Mulla on ollut aivan mahtava päivä!

Heräsin kymmeneltä ko isä soitti ja kysyi haluatko uuden kännykän. No en tietenkään! Valitin sille kuin mä rakastan mun puhelinta ja kuinka on ihana ko se ei mene rikki ko heittelen sitä vihaisena seinään.
"No uusi mp3- soitin mun pitää sulle ostaa"
"Mitä??"
"Se entinen ei selvinny huollosta ja sun pitää valita uusi"
Njoo... kaikki sanoo että olen isin lellivauva. Uusi soitin kelpaa. Cd-soittimen kanssa menee hermot.

Sitten menin painonvartijoihin. -1,2kg!!! Eli -15kg koko vuonna wuhuu! Olisin mennyt syömään kasvisravinotlaan mutta se olikin kesälomalla. Raxiin siis :P Viime vuonna vedin 8palaa pitsaa ja 25 chicken wingsiä ilman ähkyä. Nyt söin paljon salaattia, tomaattikeittoa, 3 kanapalaa ja yhden palan pitsaa ja olin täysi. Janina (se on töissä raxis) oli tosi kateellinen *buah*

Sitten lähdin ostamaan järjestyksenvalvojakylttiä. Ruisrockin aikaan myyn kaljaa kahvilan ulkopuolel. Anne (pomo) sano et saan sit hoitaa järkkäri hommia samalla. Menin sabeen. Siellä oli niiiiiiiiiin mukava myyjä (ei hyvä mulle). Päätin katsastella karatepukuja. Hän sanoi et ok sovita. Se sopi niin täydellisesti! Ja hinta puolet siitä mitä iisalmessa oli puvut! Ja niin minä ostin karatepuvun. Nyt on pakko jatkaa karatea syksyllä. Aloin katsella harjoitusaikoja et olis mailannu sille tyypille et onko ok jos tulen vaan kattomaan eka kerralla, niin ei pelottas niin paljoa tulla sitte. Mut paikka onkin kesälomalla. ei sitten mitään kiirettä. Pitää ottaa kuvia musta karatepuku päällä hyppimässä. Can't wait. Tekee mieli treenaamaan. Saanko hakata sinua? Voisin tosin mennä treeneihin jos olisin menossa iislameen mut kun en ole.
ai niin. se nainen oli hauska. pyysin katsoa lisää järkkäri - accesoreja. se otti esiin käsiraudat
"nämä hyvät jos mies, nainen leikkiä"
yritin selittää et mulla on jo sellaiset. tämä sanoi et nämä pitää paremmin XD Sittne leikin pampuilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.