IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 18.07.2006 12:59

Mitäs onkaan tapahtunu hmmm...?

No, viime viikon torstaina oli Pajun synttärit, mut ei niihin olisi tullut ketään jollen olisi muistuttanu Annaa ja Janinaa. Rattoisasti kului aika silti. Paju on vasta nyt alkanut innostua mun anatamasta kalliista lahjasta. Se on jo tuhonnut Annan tekemän lahjan. tytöt totesivat et olen kaikkein pelottavin kuski.

Perjantaina olin reipas ja lenkkeilin salille ja takaisin. SItten menin töihin. Sanoin vihdoin pomoll että pitää vähentää töitä kun koulu alkaa. Se olisi antanut mulle töitä talveksikin mutten oikein ehdi. Muita projekteja :D Ensi kesänä sitten jos ne saa pitää ruissalon.

Launataina tuli veera. Käytiin monen sekoilun jälkeen saaran tupareissa. katsos ko ensin ajattelin etten jaksa ajaa keskustaan ja mentin pysäkille oottamaan linkkua. lopulta tyajuttiin että olin katsonut arkiaikatauluja ja lähdettiin kävelee autolle. huomasin et olin jättänyt avaimet sisälle ko enhän niitä tarte ko olen linkulla menossa. just ko käännyttiin niin linkku huristi oh. haettiin siis avaimet ja lämmintä vaatetta. käännyin myös väärälle teille kaupunkiin ajaessa ja oli pakko käydä burger heavenin parkissa kääntymässä. kämppää etasittiin taidemuseonmäen takaa vaikka todellisuudessa auto olikin juuri sen edessä parkissa. juhlallisuuksien jälkeen käytiin kysymässä töitä showtimesta. Janina valmentaa mua huamen :)

Sunnuntaina oli liian kylmä mennä uimaan. päätin tankata elämä ensimmäisen kerran. onneksi tankkauspaikalla ei ollu muita koska sekin oli yhtä säätämistä. käytiin sit syömäs Fontanassa namisalaattia.

Todistettiin sit töissä että drink coffee do stupid things more faster toimii ainakin mun kohdal. eilen oli loppuajasys töissä ihan kamala olo. kädet täris ja itketti, vaikken keksiny syytä. sit ennen lähtöä menin pötkölleen sänkyyn. kotiin ajaessa oli sama tyunne kuin pakkasesta saunaan mennessä. pisteli.

mutta jee! avoimen kurssisihteeri valisti mua kertoi että mulla on mah. uskontotieteen aineopintoihin täällä turussa kun anon erillisopintooikeutta. sitten kun olen ne suorittanut pääsen yliopistoon!!!! WEEEE!

Tänään tuli karatejehulta maili ja se toivotti mut tervetulleeksi sekä alkeis- että jatkokurssille ja kertoi ajat. olen ihan pähkinöinä.

pit'' saada tänää jotain aikaiseksi ennen töihin lähtöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.