IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 15.08.2006 12:22

No voi äiti. Kohta pitää lähteä rokotukseen.

Xenaturen jälkeen oli masentavaa palata todellisuuteen. Heti ensin piti ajatella seuravan viikonlopun majoitusta. PIti jatkaa edellisen viikonlopun sotkun päässä pyörittelyä ja luokanvalvojalta oli tullut maili "miksi et ole koulussa " (ilmoitin kyllä Xenaturesta) "et saa koskaan lopputyötäsi käyntiin" (hän ei selvästikään tunne minua)

Onneksi koulu alkaa vasta vartin yli kaksitoista joten ehtii pakertaa vielä ja orietnoitua.

Xenaturesta: ihanaa eskapismia, mutta ei yhtä paljon kuin edellisinä vuosina. Yhä uudelleen jaksan ihmetellä kuinka pystyn rentoutumaan siellä, vaikka porukka pitää näköjään edelleen aivan väärää mielikuvaa minusta... minä ja minun ropehahmoni ollaan eri asia!!

kuvaako todellisuuteen palaamisen aiheuttanuttta masennusta tarpeeksi se ettö taas teki mieli juoda?

ai niin se pakollinen torstain baari-kuvuas ko Janina odottaa sitä: Liian liukas lattia, oltiin liian kännissä liian aikaisin, kotiin kävellessä liikaa vessahätä, mutta onneksi laura oli mukana. yleensähän masennusbaarissa laskuhumalan aikana joten nyt olis tultu alas rymisten. enkä edelleenkään pidä lynistä. musiikki oli paskempaa kuin koskaan. kaikki muut ihmiset oli paskoja ja petyin siihen Chrisuun. MÖÖ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.