IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.10.2006 23:58

Löysin jyväskylästä pocornikaupan ^^ Mä en tajua kuin mä olen ainoa joka tykkää makeista poppiksista. Muut aina sanoo eww kun yritän selittää fiksaatiotani. Ostin karamellin makuista :P Olisin käyny ostaa lisää jos olisi ollu rahaa.

Sit oli ihana se anti-shop. Kävelin siel ihan onnessani "woooou oispa enemmän rahaa". Ostin sitten ihanan korsetti setin 30€ ja kaverille tuliaisia. Sielt sais ihania häkkejä ja strippaustankoja ja muuta kivaa. Kuolasin yhtä ihanaa mekkoa, jonka pistän varmaan sinin ostamaan kunhan saan rahaa ^^ Ja myyjätkin oli niin kivoja. Sain sovitella korsettia katseluhuoneessa. Vitsi en ole ikinä ennenkäyny pornokaupan katseluhuoneessa ja nyt olin siel sovittelemassa korsettia ja kuulin kun joku wankkas viereisessä huoneessa =D
www.anti-shop.fi

Näin siis sen mun tädin. Onnistuin sinne mennessä eksymään bussista ja kävelin jossain jyväskylän maaseudulla märkänä ja kylmissäni. Onneksi täti haki mut sitten =) Meillä oli niin kivaa. Täti oli kätyny vasta suonenjoella vanhempiensa luona ja sain kalakukkoa, omenamehua... sitte täti teki pannaria ja maisteltiin sitä omena-, mansikka-, vattu- ja pihlajanmarjahillon kanssa. Pääsin saunaan ^^ ja sit katottiin le libertinea telkkarista. Tosi hassu ja pervo ranskalainen leffa ja naurettiin. Ihana ihminen kerrassaan =)

Näin ensilumen jyväskylässä. Tosin seisottiin linkkupysäkille liian kaun kun tuuli ja satoi vaakasuoraan. Junassa nukuinn ja heräsin ko konnari herätti jyväskylässä.

Overall Jyväskylän reissusta: Ihanaa levätä välillä omista arkikuvioista mut toisaalta unta sain liian vähän. Oli kiva tavata uusia ihmisiä ja muitakin =)

eilen oli siis Sarin ja Robertin halloween bileet. Oli hauska tavata uusia ihmisiä. toiv. näen ne mun synttäreillä. Olin tehny omenapiirakkaa tosin tein väärällä reseptillä taikinan niin siit tuli vähän hassua. Mut sari oli tehny namia mokkapalaa ja koska kukaan muu ei siitä tykänny niin minä sain ne *muah* pitää pakastaa osa etten ahmi niitä.

miettisin et mun ahmiminen ha väsy on varmaan talviunille valmistautumista. vaikkei se oikeasti onnistukkaan =(

Tänään en ole paljoa saanu aikaiseksi. Paitsi et olin hengaamassa anopin luona. Jotkut ne tykkää viiskymppisten seurasta =D

Vitsi mua jänskättää mennä huomenna taas Teiniin. Toisekseen huomenna alkaa uskontotieteen aineopinnot. OIkeiden opiskelijoiden kanssa Fennicumiin. Hui! Jännittää himmeesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.