IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 13:33

Eilen onnistuin menemään kiltisti kouluun ja olemaan koko päivän siellä. tosin mulla oli ranskan monisteet ja penaali unohtunu kotiin joten pelasin netissä ranskan tunnit vaikka kuuntelinkin tarkkaavaisena kokoa jan (naisen ominaisuus tehdä kahta asiaa yhtä aikaa). ranskanopettajalla meni jo hermot muiden oppilaitten kanssa ko ei ne mitään opsannu eikä tehny. olisi tuskaa oettaa amiskassa. toisekseen minunkin oppimiseni kärsii tuosta meiningistä. mielummin suorittaisin kursseja kotona mutta "koska tämä on käytännän koulu vaaditaan läsnäoloa"
www.battleon.com

Oli ihana nähdä janinaa kun se piristi minua. Se tuli kokkitunnilta ja molemmat tilitettii asioita. sit naureskeltiin et kissaillan lisäksi pitäisi pitää aasialaisilta. aasialaistyyliset vaateet ja puhutaan vaan muka jotain aasian kieltä. HAI!

meillä oli vuokon (luokanvalvoja) kanssa keskustelu tuokiot. Minua pelotti suunnattomasti, koska pelkäsin että se valittaa paljon. Loppuje lopuksi siankin hyvää palautetta lopputyöstä. kokonaisarvosana 4 (asteikolla 1-5) vaikken himmeesti yrittänytkään. Poissaoloista vain vlaitti. yritin selitellä. mun piti kirjoittaa joko lappu siitä et sitoudun koulun käyntiin. tosi lapsellista.

sari odotti mua koulun aulassa kun tulin vuokon luota <3 käytiin postissa lähettämässä mun kummipojalle joululahja ja sit käytiin meillä lepäämässä. Minä kokeilin itselleni ostamaa joululahjaa eli Nintendo peliä Mario kartia =)

Vihdoin päästiin kaupungille...käytiin kilroyssa ja saatiin samoja tietoja mitä olin netistäkin onkinu. Käytiin syömäs jätskii pappagallossa :p ja otettiin kuvia (kts. irc-galleria). sitten mun piti lähteä salille.

juoksin 20min. ja tein vähän treeniä. tosin en osannut pitää aikatauluani, oli tarjoitus mennä sarin ja robertin luo klo.20 mut pääsinkin saunasta vasta klo.20.40 löin pääni pukukaapin oven nurkkaan =( Sitten tipuin portaat alas =´( Ihmisiä juoksi katsomaan mutta ylpeys kesti jas hyppäsin ylös vakuuttaen et kaikki on ok. Pää oli tosi kipeä ja nilkka. onnuin sit 10 min. ja kaaduin uudelleen. Naama edellä vesilätäkköön. =S Sitte sattui mun kipeeseen jalkaan niin paljon et aloin parkua. Joku poika pysähtyi auttaa mua kerää lennelleitä tavaroita. Vakluutin olevani ok ja jatkoin ontumista. onneksi sari tuli vastaan ja pääsin heidän sohvalleen kupottamaan.

teppokin tuli. katsoimem täydellisä naisia ja söimme sarin tekemiä elttuja :P Sitten sari poltti sormensa =( ompas epäonnekas ilta. Robertia ei ehdirtyä nähsä paljoa kun piti lähteä kotiin kävelemään kun väsytti. satoi vaakasuuntaa ja tuuli =( Itketti ko jalkaa sattui ja oli kylm. Mut kävelin nopeasti kun tiesin et sit olisin nopeammin kotona.

Tänään siis on edelleen jalka ja pää kipeänä. mietin et pitäisikö mennä näyttää terveyasemalle. pitäis nähdä sari ja elina. viideltä menen kuntotestiin. ja sinne menen hitto vie ennen kuin lähfen etelään.

Loppukevennys
http://epsychoman.com/Macros/cats%201115/1160966134817.b.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.