IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Torstai 22.03.2007 12:16

Tänään on hyvä syy pinnata koulusta. Olen yliopsitolla tekemässä koulujuttuja. Jos olisin kotona vain pelaamassa Gamecubelal niin äiti ihmettelisi miksen ole koulussa.

Äiti on käymäs. Juon sen kaa kahvia. Se katsoo huomen et meen kunnollisen näköisenä Tepon erikoistyön päättögaalaan ^^

Toissapäivänä oli outo aamu. Heräsin aikaisin lähteäkseni salille. Sekoilin linkkujen kanssa. Menetin 20min. Kun olin treenannut ja käynyt saunas, huomasin hävittäneeni pikkuhousuni. WTF??? Keskustassa linkku odottaessa, tuli Tapio siihen veitsipussin kanssa "eiks meillä ole keittiöpäivä?" Onko? No, ei ollu vaatteita. Iltapäivällä minulla oli vatsa sekaisin, mutta istuin luennot kiltisti läpi. Äiti tuli illalla.

Maanantaina oli ehkä viimeinen Janina- itla :(((((( Ehkä Janina on onnellinen kun pääsee Suomesta ja puhuu siitä innoissaan. Mutta joka kerta kun hän puhuu siitä alkaa itkettää tai suututtaa. Launtaina on l'ksiäiset.

Terapeutti käski hankkia renoutuslevyjä. Kysyin musiikkkikirjastosta. Etsi pääkijrastosta, ne käski. Kysyin pääkirjastosta. Kysy musiikkikirjastosta, ne sano. Etsin kaupoista. Rentoutuksen kohal oli vain klassista, ei sellaista miss' k'sketään hengittämään jne. no höh.

Cafe Picnicin kaikki työvuorot on aamuja. Se helpottaa elämää. Tosin olen seuraavat 5viikkoa ma-la siellä kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.